Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
10
10
1Review

Plussizedating.nl

Plussizedating.nl is een online dating platform dat hoofdzakelijk bedoelt is voor mensen met een maatje meer, op die manier hoeft die drempel niet meer genomen te worden en is het daten vanaf stap één een stukje makkelijker. De datingsite heeft geverifieerde profielen en een profiel aanmaken is helemaal gratis. Nadat een gebruiker ingelogd is kan er eenvoudig worden gezocht naar andere singles in de buurt en kan er via de chatfunctie contact worden gelegd. De contactfuncties zijn beschikbaar na het afsluiten van een Gold Member account, dit is een abonnement dat per maand opzegbaar is. Gebruikers die hulp nodig hebben of vragen hebben kunnen contact opnemen met de klantendienst van Plussizedating.nl via het contactformulier op de website.

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar een passende datingsite? Lees de reviews over Plussizedating.nl om u te helpen een passend dating platform te vinden. Dankzij de eerlijke en oprechte reviews die gebruikers hebben achtergelaten kun je een beeld vormen over Plussizedating.nl. Alle reviews zijn van echte klanten en worden gecontroleerd op onwaarheden en valse informatie.

Heb je al ervaringen opgedaan met Plussizedating.nl dan kun je anderen helpen een mening te vormen door jouw review, opmerkingen en feedback achter te laten. Hoe meer betrouwbare reviews er verzameld kunnen worden hoe duidelijker en completer het beeld wordt voor anderen om de juiste keuze te kunnen maken.

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Eindelijk
  Het was voor mij een belangrijke kwestie om van meet af aan een keer eerlijk te zijn over mijn voorkomen. Doordat het op plussizedating totaal geen issue is kun je hier veel makkelijker gaan naar de kern van het elkaar leren kennen. Zeer blij mee!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Plussizedating.nl

Plussizedating.nl

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.