Gratis Aanmelden via ZazouTotaal

Hét reviewplatform voor het MKB! Ontdek gratis wat het verzamelen van reviews kan betekenen voor jouw bedrijf.

Wist je dat meer dan 60% van de klanten eerst zoekt naar reviews voordat zij met een bedrijf in zee gaan? Daarom is het juist voor MKB’ers belangrijk om onafhankelijke reviews te kunnen tonen aan mogelijke klanten. Zo straal je professionaliteit en vertrouwen uit.

zazoutotaal logo login Gratis Aanmelden via ZazouTotaal

Meld je gratis aan:

Probeer Real Reviews 60 dagen gratis en vrijblijvend. Je kunt direct beginnen met reviews verzamelen en je zit nergens aan vast.

De mening van anderen is een krachtig instrument. Meer dan driekwart van de mensen vindt het belangrijk wat anderen van een dienst of product vinden. Een goede review op jouw pagina kan dus jarenlang zorgen voor meer klanten!

reviews
Google sterren

Sterren in Google. In Nederland gaat meer dan 90% van het zoekverkeer nog altijd via Google. Een pagina met sterren in Google straalt vertrouwen uit en versterkt het professionele imago van jouw bedrijf.

Veel reviewplatformen zijn duur en ingewikkeld. Wij houden het simpel en daardoor ook goedkoop. Veranderingen aan je website zijn niet nodig. Uitnodigingen naar je klanten verstuur je eenvoudig per mail en er is geen enkele technische kennis vereist!

reviews

Voor wie?

Het verzamelen van onafhankelijke reviews is voor vrijwel ieder bedrijf interessant. Veel ondernemers denken dat dit alleen nuttig is voor webwinkels, of dat het heel duur en ingewikkeld is. Dat is zonde! Je hoeft helemaal geen tienduizenden reviews te verzamelen, juist 1 of 2 goed onderbouwde beoordelingen over jouw bedrijf kunnen je omzet al een boost geven.

Probeer Real Reviews nu 60 dagen helemaal gratis. Het verplicht je tot niets, dus je kunt vrijblijvend testen of onafhankelijk reviews verzamelen iets voor jou is. Na 60 dagen kun je voor €15,- (ex. BTW) per maand verder, of je laat je pagina verwijderen. Zo simpel is het!

Real Reviews wordt al gebruikt door:

Wat kost het?

Real Reviews creëert gratis een gepersonaliseerde pagina voor jouw bedrijf. Je kunt direct beginnen met het uitnodigen van jouw klanten om een review te schrijven. Je hoeft niets aan te passen aan je website, zodat er geen technische kennis nodig is.

Het inschrijven van jouw bedrijf verplicht je tot niets en je zit nergens aan vast.

Wil je na 60 dagen jouw pagina graag blijven gebruiken? Dan brengen wij €15,- (ex. BTW) per maand in rekening, verder niets, dus geen extra verborgen kosten. Je betaalt alleen zo lang je je pagina wilt blijven gebruiken, je zit nergens aan vast. Géén contract dus!

Heb je nog vragen?

Geen enkel probleem! Onze klantenservice beantwoordt je vraag binnen 1 werkdag. Vul onderstaand contactformulier in of stuur even een mailtje naar info@realreviews.nl. Dan helpen we je graag verder.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.