1.3/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2.6/10
(10 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 10
 1. Beoordeling:

  2
  Koop niets bij dit bedrijf
  Bestel niet bij dit bedrijf!
  Ik heb in juni 2023 wijnglazen besteld en betaald. Deze zijn nooit geleverd. In plaats daarvan kreeg ik een bestekdoos. Die heb ik teruggestuurd. Maar het bedrag dat ik voor de wijnglazen had betaald, heeft Cookinglife niet terugbetaald. Talloze (rare) mails verder (zo kreeg ik ook vaak out-of-office reply’s in het Spaans) ontving ik tot twee keer toe per mail de toezegging dat ik mijn aankoopbedrag binnen tien dagen zou ontvangen. Maar het bedrag is tot op heden nog niet gestort. Bizar. Als ik de andere reviews op Google en Trustpilot zo lees, zijn er heel veel mensen met vergelijkbare ervaringen met Cookinglife. Bespaar jezelf die door hier niets te kopen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  LEVERING NIET COMPLEET - geen opvolging, slechte service van klantendienst (dom en leggen telefoon in !)
  Ik had een messenset besteld dewelke niet geleverd is geworden. Ik contacteer hun via email, hun eigen formulier en telefonisch na 2 u op hun klantendienst. Krijg dan geen opvolging voorgesteld, ben mijn geld kwijt.
  Hoe is het mogelijk om dingen niet te leveren waarvoor je betaald? als het deze week niet opgelost wordt, dien ik klacht in bij verschillende instanties. Het is een bedrog bedrijf
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Slechte / Geen klantenservice - verkeerde levering en vervolgens niet reageren!
  Ik heb een verkeerd aantal kopjes ontvangen. Daarna heb ik ze 3x gemaild. Geen reactie. Vervolgens probeer ik ze te bellen en sta ik urenlang op positie ‘2’ in de wacht. Ik ga hier nooit meer bestellen! Wat een onproffesioneel bedrijf is dit!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  2
  Geen klantenservice!
  Na ontvangst van mijn bestelling bij eerste gebruik al snel schade opgemerkt en deze per mail met foto’s verstuurd met vraag naar een oplossing of advies. Nooit op deze mail antwoord ontvangen.
  Vervolgens 7 dagen later via Whatsapp dezelfde vraag gesteld. Twee dagen later antwoord dat de vraag “wordt doorgezet naar de leverancier”. Nog eens 10 dagen laten nog geen antwoord terug ontvangen. Vervolgens de reactie dat ik twee weken moet wachten. 4,5 weken later stuur ik opnieuw een bericht met vraag naar antwoord via Whatsapp. Zonder reactie. 5 weken later idem, zonder antwoord. Ik onderneem een poging om hen telefonisch te bereiken en wacht geduldig 30 minuten aan de lijn en hoor een computerstem me inlichten hoeveel wachtenden voor me zijn. Om dan te horen dat ik zo “spoedig mogelijk” geholpen wordt. Vervolgens wordt de lijn zonder iemand gehoord te hebben vanuit Cookinglife ingehaakt.
  Er is bij dit bedrijf dus helemaal geen sprake van een klantenservice!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  2
  Echt slecht
  Op andere review-sites staat dit bedrijf goed aangeschreven. Besteld. Product lijkt totaal niet op het bestelde product op de site. Via mail gereageerd. Geen reactie. Na een negatieve review wordt er op de review gereageerd maar niet op de verstuurde mail met klacht.
  De dag erna wel via de mail, hierop binnen een uur gereageerd. Geen reactie. Wel een mail met de vraag om de review aan te passen. Dit gedaan, nog negatiever. Hierop komt de reactie dat ze overspoeld worden met berichten door Black Friday. Dit betekent dus dat ik lang niet de enige ontevreden klant ben.
  Vervolgens hoor ik nog steeds niets op mijn mail, die dus vorige week en nu maar weer verstuurd.
  Wat een spijt dat ik hier mijn geld heb uitgegeven.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  2
  Hun het geld ik niks
  Krijg je 2 kadobonnen van 20, lief van je kinderen. Lekker flexibel, denk je.
  Helaas Cookinglife accepteerd er maar 1. Sterker nog nu mag je ook bezorgkosten betalen €5,- ( op 20 is dus 25% mafketels)
  Maar ja, waarom moeite doen voor de klant, zij hebben het geld al.
  En als je ze hierop aanspreekt ( via automatische App) krijg je 1×10% korting aangeboden, maar die heb ik nog steeds niet 🤬
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  2
  Geen mails
  Heb een flinke bestelling geplaatst maar wordt niet eens op de hoogte gehouden en krijg geen mailtjes of iets, heel vervelend.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 8. Beoordeling:

  2
  Leveren betaalde spullen niet!
  Zeer slecht. Leveren betaalde spullen niet. Ook niet na aantal keer bellen. Onvriendelijkste klantenservice ooit.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 9. Beoordeling:

  8
  Prima levering
  Er ging iets mis maar er werd een net aanbod gedaan ter compensatie waardoor dit snel werd afgehandeld.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 10. Beoordeling:

  2
  Waardeloos bedrijf!
  Waardeloos bedrijf, je besteld een pan en de kwaliteit van de pan laat te wensen over. Product geretourneerd maar krijg dan de bericht terug dat ze hem niet aannemen vanwege de staat van de pan. Volgens hun moet je bij Bol.com eerst een melding maken dat de pan niet goed is voordat je retourneert, nergens op de website staat dat maar zij vinden dat ze goed handelen. Ze hebben voor de pan contact opgenomen met de leverancier en die komt met een antwoord waar je totaal niks aanhebt. De schuld leggen ze bij mij terwijl zij nergens een handleiding of iets dergelijks meegeven hoe je de pan moet gebruiken. En dan geven ze doodleuk aan als ik het niet eens ben met de beslissing dan moet ik Bol.com contacten, lekker makkelijk afschuiven terwijl zij via Bol.com verkopen. Waardeloos bedrijf ik koop hier nooit meer iets!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Cookinglife

Cookinglife is een kookwinkel met meer dan 20.000 producten. Naast de online webwinkel zijn er ook nog twee fysieke winkels, één Groningen en één in Nijmegen. Producten kunnen worden besteld en bezorgd door heel Nederland en België.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Cookinglife. De beoordeling van 2.6/10 is gebaseerd op 10 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1.3 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Cookinglife waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Cookinglife dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Cookinglife, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Cookinglife en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Cookinglife!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Cookinglife

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Cookinglife.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.