5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Giuseppe Zanotti

Het luxe Italiaanse merk Giuseppe Zanotti dat opgericht is in 1994 staat bekend om haar luxe en modieuze damesschoenen die zijn vervaardigd middels klassiek Italiaans vakmanschap, de producten worden wereldwijd aangeboden. Op de website Giuseppezanotti.com zijn echter niet alleen damesschoenen te vinden, maar ook diverse andere artikelen, zoals laarzen, Sneakers, Tassen, Acessoires en daarnaast ook een assortiment aan accessoires voor mannen. Via de website kunnen klanten artikelen bestellen, maar er kunnen ook locaties van fysieke winkels worden opgezocht voor een bezoek aan een filliaal van het merk. Contact met de klantenservice is mogelijk op verschillende manieren voor vragen en advies over producten en bestellingen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Giuseppe Zanotti. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Ben jij van plan klant te worden van Giuseppe Zanotti maar wil je toch eerst graag weten wat andere mensen vinden? Hier lees je onafhankelijke reviews over Giuseppe Zanotti, bijvoorbeeld over dienstverlening, retouren, kortingscodes of klantenservice. Deze reviews zijn 100% onafhankelijk en handmatig gecontroleerd. Zo kun jij precies zien wat echte klanten vinden.

Veel reviews van andere partijen geven toch een vertekend beeld. Dit komt bijvoorbeeld omdat bedrijven betalen voor functionaliteiten of juist doordat partijen bedrijven willen aanmoedigen dit te gaan doen. Hierdoor kunnen reviews een onterecht positief of juist negatief beeld geven. Jij bent als klant natuurlijk alleen benieuwd naar echt ervaringen over Giuseppe Zanotti. Wij bieden een 100% onafhankelijk platform voor deze beoordelingen. Hier kun je zowel een review schrijven over Giuseppe Zanotti als deze lezen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.