5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Heatsupply

Toen in 2017 de oprichters van Heatsupply merkten dat het voor hen, en vele anderen, een heel gedoe was om hot sauces van Amerika in Nederland te krijgen, beslisten ze om hier zelf een antwoord op te bieden. Wat kleinschalig begon, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat klanten over heel Europa van de hot sauces bedient. Met meer dan 100 producten in het assortiment zijn de zaakvoerders ervan overtuigd de grootste aanbieder in Europa te zijn. Naast de hot sauces op zich kan je op de webshop ook kiezen voor een abonnementsformule waarbij je elke 2 maanden een selectie van de nieuwste en meest trendy sauces ontvangt. De recepten die op de site te vinden zijn, leveren je tal van lekkere ideeën met de hot sauces. Orders van meer van 60 euro worden gratis verzonden. Iedere bestelling die voor 15u00 doorgegeven wordt, kan rekenen op verzending diezelfde dag. Er staat op de website een link naar Kiyoh, een platform waar je de beoordelingen en reviews over Heatsupply kan terugvinden. Contact opnemen met Heatsupply kan via een berichtje op de sociale media kanalen of via het contactformulier op de eigen website.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Heatsupply. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Heatsupply of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Heatsupply al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Heatsupply te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Heatsupply, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Heatsupply

Heatsupply

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.