5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Diana
  Zeer netjes en vriendelijk geholpen door een medewerkster, de eerste indruk van het product is ook zeer goed.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Matcha is een geschenk uit de natuur
  Kwalitatieve Matcha ,zeer tevreden !
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Joy of Matcha

De website “Joy of Matcha” is een website met een webshop en een blog die gericht is op één product, namelijk Matcha. De webshop biedt keuze uit Matcha Thee, Matcha Blends, Accessoires en Chawan. De blog laat verschillende informatie artikelen zien die te maken hebben met de producten. Er is ook een receptenboek beschikbaar in de webshop. Naast de consumentenwebshop kan er ook zakelijk worden gekocht bij de groothandel. Beoordelingen van klanten worden verzamelt op hun eigen website en Joy of Matcha is ook te volgen op Facebook, Pinterest, Instagram en Youtube.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Joy of Matcha. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Joy of Matcha of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Joy of Matcha al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Joy of Matcha te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Joy of Matcha, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Joy of Matcha

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Joy of Matcha.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.