5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Maeven

Maeven is gespecialiseerd in het maken van esthetisch aantrekkelijke, geluidsabsorberende wanddecoraties, gemaakt van PET-vilt, een duurzaam materiaal gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Hun productassortiment omvat verschillende collecties zoals Loa, Maya, Sadé en een unieke 3D-collectie, allemaal ontworpen om zowel de visuele als auditieve beleving van de ruimte te verbeteren. Elk stuk biedt flexibiliteit in het ontwerp, zodat het kan worden gedraaid en gemengd om aan individuele stijlvoorkeuren te voldoen. Deze innovatieve aanpak transformeert niet alleen plastic afval in kunst, maar draagt ook bij aan een betere akoestische omgeving, wat Maeven’s toewijding aan milieuduurzaamheid en functioneel decor laat zien. Hun akoestische wandtegels zijn niet alleen decoratief, maar dienen ook het praktische doel om de geluidskwaliteit in elke ruimte te verbeteren. Maeven’s proces van het inzamelen van PET-flessen tot het maken van polyestervezels en uiteindelijk het verwerken ervan tot vilten panelen is een voorbeeld van een circulair economisch model, waarbij afgedankte materialen worden omgezet in duurzame wandkunst van hoge kwaliteit.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Maeven. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Maeven of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Maeven al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Maeven te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Maeven, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Maeven

Maeven

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.