2.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 4.7/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  2
  Oplichters! Vinyltapijt doormidden gesneden geleverd.
  Ik heb een vinyl tapijt besteld en tot mijn grote verbazing is het tapijt doormidden gesneden geleverd!! Er zaten 2 helften in de verpakking die je als een puzzel tegen elkaar aan kunt schuiven. Het ziet er niet uit en het slaat natuurlijk nergens op. Ik heb direct een email gestuurd en het contactformulier op de website ingevuld. Ik werd uiteindelijk teruggemaild dat pakketjes die met PostNL en DHL worden verstuurd een maximale afmeting mogen hebben en als het pakketje groter is dan die maximale afmeting dan wordt het product doormidden gesneden zodat het toch in een kleiner pakket kan worden verstuurd. Wat een waanzin! Ik heb een heel tapijt besteld en niet 2 losse stukken.

  Verder werd mij meegedeeld dat ik het tapijt niet mag retourneren omdat het doormidden is gesneden. Ik heb het niet doormidden gesneden, dat hebben zij gedaan!

  Het tapijt kostte bijna € 100,- en dat geld wil ik terug. Het bedrijf verwijdert negatieve reviews van hun eigen website. Ik ga juridische stappen ondernemen en de Consumentenbond inschakelen en de tv programma’s Radar en Kassa zodat niet nog meer mensen de dupe worden van deze oplichters. Ik ga hier nooit meer iets bestellen!

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Keukensticker
  Ik ben zo blij met de keuken sticker alles ging goed van bestellen tot het afleveren ik zou het aanbevelen bij familie vrienden en bekenden ik zou weer bij hun bestellen ik ben zeer tevreden 🙂
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  This is a team of scammers!
  Never make any orders or transfer money to them. This is a team of scammers. I ordered a sticker from them for the company in April 2021 and I still haven’t received it. According to their words, I allegedly did not pick up the package from the post office. Although I ordered sticker to my home address, now they tell me that I have to pay again for delivery.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Tenstickers

Op de website van Tenstickers is een muurversiering in vele soorten te bestellen. Er kan gewinkeld worden in de categorieën: Eigen ontwerp, Muurstickers, Canvast schilderijen, Vinyl Tapijt, Fotobehang, Behang, Rolgordijnen, Placemats en Onderzetters. Het is mogelijk om standaard ontwerpen te kiezen, maar het is ook mogelijk om een eigen ontwerp te uploaden en te laten verwerken op de gekozen muurversiering. De website verzamelt reviews op hun eigen website en verkoopt uitsluitend online.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Tenstickers. De beoordeling van 4.7/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 2.35 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Tenstickers met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Tenstickers een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Tenstickers deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Tenstickers kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Tenstickers laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Tenstickers

Tenstickers

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.