5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Trickie

Trickie is een bedrijf dat zich specialiseert in koelsjaals die ontworpen zijn om natuurlijke verlichting te bieden bij hitte. Deze sjaals worden geactiveerd door ze in koud water te dompelen, waardoor de innovatieve koelelementen binnenin langzaam water absorberen en later weer afgeven, wat voor verkoelende effecten zorgt. Het product is met succes op de markt gebracht in Japan en Zuid-Korea, met meer dan 5 miljoen verkochte exemplaren onder verschillende merknamen, voordat het op de Europese markt werd geïntroduceerd. De Trickie koelsjaal is gemaakt van hoogwaardig, waterafstotend biologisch katoen dat voldoet aan de Global Organic Textile Standard (GOTS). Hij is ontworpen voor gebruik bij verschillende activiteiten zoals sporten, wandelen of zelfs voor ontspanning op warme dagen. De sjaal kan ook worden versterkt door hem voor gebruik te koelen voor extra verkoeling. Deze sjaals zijn uitgebreid getest op veiligheid en koelprestaties en veroorzaken geen huidirritatie en bevatten geen schadelijke stoffen, zodat ze veilig zijn voor zowel mensen als huisdieren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Trickie. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Ben jij van plan klant te worden van Trickie maar wil je toch eerst graag weten wat andere mensen vinden? Hier lees je onafhankelijke reviews over Trickie, bijvoorbeeld over dienstverlening, retouren, kortingscodes of klantenservice. Deze reviews zijn 100% onafhankelijk en handmatig gecontroleerd. Zo kun jij precies zien wat echte klanten vinden.

Veel reviews van andere partijen geven toch een vertekend beeld. Dit komt bijvoorbeeld omdat bedrijven betalen voor functionaliteiten of juist doordat partijen bedrijven willen aanmoedigen dit te gaan doen. Hierdoor kunnen reviews een onterecht positief of juist negatief beeld geven. Jij bent als klant natuurlijk alleen benieuwd naar echt ervaringen over Trickie. Wij bieden een 100% onafhankelijk platform voor deze beoordelingen. Hier kun je zowel een review schrijven over Trickie als deze lezen.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Trickie

Trickie

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.