Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Vasco Electronics

Vasco Electronics biedt taalvertalers voor gemakkelijkere communicatie wereldwijd. Hiertoe behoren minitoestellen en vertaalsystemen voor zakelijke en commerciële ruimten, receptie en ontvangst. Vasco-vertalers zijn wereldwijd beproefd en vervullen vaak een pioniersrol. Tal van tijdschriften zoals Business Insider, Forbes of El País hebben zich al positief uitgelaten over Vasco Translators. Zij vertalen in meer dan 70 talen en met een nauwkeurigheid van 96% en in minder dan 0,5 seconden reactietijd. Het aanbod omvat een SIM-kaart die een levenslange gratis internetverbinding in ongeveer 200 landen garandeert. De internationale onderneming met vestigingen in Europa, de VS en China vervaardigt elektronische apparaten voor vertaling, spraakherkenning en spraakuitvoer. Vasco is wereldleider op dit gebied en veel van zijn producten winnen regelmatig prijzen en design awards. Vasco-producten komen ten goede aan mensen die privé en beroepsmatig reizen en met mensen in andere talen willen communiceren. De producten zijn gebaseerd op kunstmatige intelligentie, maar zijn kinderlijk eenvoudig te bedienen zonder speciale kennis. Gewoon uitpakken en spreken. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in de VS, met kantoren in Europa, China en andere landen. De Translator wordt verkocht in de eigen webshop en op erkende verkoopplatforms.

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Vasco Electronics en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een product gekocht bij Vasco Electronics? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie en klachten. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar en compleet overzicht te krijgen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Vasco Electronics! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Vasco Electronics

Vasco Electronics

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.