1.2/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2.3/10
(32 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 32
 1. Beoordeling:

  2
  Nooit meer met deze boevenbende!
  Via Vakantiediscounter een reis naar Egypte geboekt, die vervolgens wordt uitbesteed aan het (Duitse) FTI. Die maken er een puinhoop van: hotel is overboekt en pas aan de balie in Egypte krijgen we te horen dat onze kamer geannuleerd is. Niet omgeboekt, maar geannuleerd! We moeten (om half 6 in de ochtend) maar contact op zien te nemen met FTI…na heel veel stennis te schoppen wordt uiteindelijk duidelijk dat er is omgeboekt (zonder ons te informeren) naar een ander ‘hotel’, ik durf het bijna niet zo te noemen: we krijgen een kamer met een lekkende wasbak (het MODDERwater loopt letterlijk de slaapkamer in), geen werkende douche, geen airco, een koelkast met schimmel, en dat zijn echt nog maar een paar voorbeelden. Pas na drie dagen is er een oplossing in de vorm van een andere kamer. 28(!) berichten zijn er heen en weer gegaan met Vakantiediscounter waarvan uiteindelijk een aantal zijn doorgestuurd naar FTI. Die willen alleen maar een voucher aanbieden, alsof ik hierna óóit nog zaken zou willen doen met Vakantiediscounter óf FTI! Vakantiediscounter verschuilt zicht achter ‘wij zijn niet de uitvoerder, FTI is verantwoordelijk’, en je raad het al, FTI is niet ANVR aangesloten, waardoor naar de geschillencommissie stappen geen zin heeft. Ze maken het bij Vakantiediscounter zelfs zó bond dat ze mijn laatste berichten niet eens meer doorsturen naar FTI!!! Nooit, maar dan ook echt nóóit meer Vakantiediscounter!!! En als ze nu op deze website durven te reageren met ‘je moet eigenlijk FTI beoordelen’ dan mag iemand bij Vakantiediscounter zich in een hoekje extra gaan zitten schamen…
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  AFSCHUWELIJK
  SMERIG hotel, ONBESCHOFT personeel en langer dan 24 uur wakker, om geen oplossing aangeboden te krijgen en tot 3 uur in de ochtend wachten op transfer.

  Bij aankomst op onze bestemming begon mijn vakantie meteen chaotisch. De wachttijd voor de transfer was onaanvaardbaar lang, en de communicatie over de locatie van ons hotel was verwarrend en onnauwkeurig. Je kreeg gewoon geen informatie.

  Eenmaal in het hotel kwamen we aan in een enorm vieze hotelkamer, haren over de wc, het doucheputje was smerig, haren in het bed, zand over de vloer en de airco kapot. Onze klachten direct aangegeven, maar werden niet serieus genomen. Het personeel op de receptie reageerde onprofessioneel op onze meldingen, en hun reacties waren respectloos. Er werden in het Spaans (terwijl ik Spaans sprekend ben) grapjes gemaakt.

  Het eten afschuwelijk. Ik had uitslag op mijn gezicht en mijn partner en ik zaten vast op de wc van de diarree We werden gedwongen om dagelijks buiten het hotel te eten, wat aanzienlijke extra kosten met zich meebracht.

  Het hotel en Vakantiediscounter hebben zich defensief opgesteld en onze bezorgdheden niet serieus hebben genomen. De reactie van het hotel was emotioneel geladen en bevatte valse beschuldigingen, wat ik als schandalig beschouw en niet professioneel.

  Na deze teleurstellende ervaring en het gebrek aan adequate respons, heb ik geen vertrouwen meer in de diensten van Vakantiediscounter. Ik wil toekomstige reizigers waarschuwen dat het geld besparen op een dergelijke boeking mogelijk niet de moeite waard is, gezien het ontbreken van garanties en de teleurstellende klantenservice.

  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Waardeloos bedrijf!!!!
  Wij hadden een vakantie van 8 dagen Spanje , de eerste dag zouden we vroeg vliegen ,maar werd gewijzigd in savonds, we kwamen om 24.00 aan in Spanje , we hebben uren staan wachten en bellen ,maar werden niet opgehaald, laatste contact werd er gezegd dat we een taxi mochten pakken want de gene die ons op moest halen sliep al ,en kregen te horen dat de taxi vergoed werd (140 euro voor de taxi), we kwamen tegen half 4 snachts aan in het hotel, dus dag 1 was weg omdat we heel laat vlogen en dag 2 waren er allemaal brak ,dus eigenlijk 2 dagen weg al , volgende dag gelijk het geval gemeld bij de vakantie discounter ,bij vertrek werden we half 6 in de ochtend opgehaald, dus dag 3 ook weg. Vakantie was 4400 euro voor 8 dagen waarvan we er maar 6 geweest zijn en 1 dag was iedereen helemaal kapot.
  Ook hebben we een verkeerde ophaal plaats door gekregen , dankzij personeel van het hotel is dit goed gekomen . Toen we eenmaal terug kwamen in Nederland weer meerdere malen contact gezocht met de vakantie discounter, maar zeer onbeschoft, geen bericht terug , telefoon word niet opgenomen,
  Vakantie discounter geeft nergens gehoor aan ,dus taxi ook niet vergoed, aangetekende brief geschreven, die hebben ze opengemaakt en zo weer terug gestuurd.
  Wat een onbeschoft, waardeloos bedrijf is dit !!!! Wees gewaarschuwd!!!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  2
  misleiding
  Hotel Melia Peninsula Varadero in Cuba geboekt bij de vakantiediscounter. Beoordeling zeer goed 8.6 (5 sterren hotel). Na een paar uur kwam ik er achter dat er zeer veel slechte recensies over dit hotel zijn en bij uitvoerder Tui stond hij als 5.7 beoordeeld. Ik schrok me rot, kon niet meer omboeken en er werd mij gezegd dat recensies persoonlijk zijn. Ik moest ter plaatse maar gaan klagen. Tijdens mijn verblijf bleken alle slechte recensies helaas waarheid. Geen schone lakens of handdoeken, eten en drinken zonder smaak, stinkend zwembad, groene vijver naast restaurant (Legionella gevaar!), meubilair en airconditioning kapot etc etc. Klagen ter plaatse kon wel maar er was geen oplossing mogelijk. Voor omboeken naar een ander hotel (Melia America) moesten we voor 11 dagen 1200 euro bijbetalen! Kortom totaal geen voorpret, geen ontspannen vakantie want ik moest natuurlijk bewijs verzamelen (b.v. smerige toiletten fotograferen) en elke dag klagen bij de reisleiding. Toen natuurlijk ziek geworden van de slechte hygiëne. Bij terugkomst nog 2 dagen in de ziektewet en veel moeite met klacht indienen bij Tui. Uiteindelijk met hangen en wurgen 400 euro in cheques teruggekregen (10% reissom) maar dat vond ik echt een lachertje met wat ik heb moeten doorstaan. Mijn reis was in juni en in september staat dit hotel nog steeds op de site van de vakantiediscounter als zeer goed met een 8.6 beoordeling. Belachelijk gewoon en zeer misleidend.
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  2
  Slechte ervaring
  Inderdaad 1 ster nog te veel. slechte zeer slechte arrogante communicatie op vragen voor je vertrek.
  Krijg wel uiteraard het verzoek om eerder te betalen dan de overeen gekomen betaling termijn.
  Eerste en laatste keer!
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  2
  Transfer problemen
  Vakante naar Kreta geboekt bij vakantie discounter. Ons vervoer naar vliegveld kwam niet opdagen waardoor er een taxi bekostigd moest worden van 80 euro.bij terug komst contact gehad met organisatie , deze beweren doodleuk dat de bus wel langs is geweest !!!!! Werkeljjk ongelooflijk , een bus is nl niet te missen op de plaats waar is afgesproken !!! We krijgen gewoon niet het geld terug!!!! Echt enorm waardeloos , boek nooit meer via deze organisatie , want als er iest mis gaat sta je nergens!!!!!!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  2
  Oplichters
  Wij zijn vanaf dusseldorf na herakilon geen problemen

  Terug weg met zelfde handbagage moesten we zonder dat ze de handbagage gezien hebben 50 euro betalen plus voor het inchecken ook 50 euro
  Vind me gewoon opgelicht,
  Laat staan dat we 1000 euro betaald hebben voor 4 overnachtingen dat apartament stoppen ze hier nog geen varkens in ,een douche waar 4 stralen water uit komt lekkage s wc die niet door spoel of slecht bloed in matras matrassen waar de ijzeren veren uitkomen en zo kan ik nog wel door gaan .
  Maar om dan alleen op de terug weg ook nog 100 euro te pakken ja als we vip hadden gepakt a 200 euro hoefden we geen handbagage te betalen dit is toch een lachertje
  Dankje wel voor super apartament en nog eens extra te laten betalen wand volgens de inchecken balie hebben jullie er niet voor betaald
  Maar ook niemand te bekijken op de vliegveld geen hostes of wat dan ook voor ons nooit meer met vakantie discounter kom al 25 jaar in Griekenland maar dit nog nooit mee gemaakt NOOIT.
  Zal iedereen ook afraden om in zee te gaan voor ze in de boot zitten .bedankt voor jullie slechte berijkheid maar dat zal een reden hebben

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 8. Beoordeling:

  2
  Een ster is nog teveel
  Een ster is nog teveel, gezien hun gebrek aan communicatie..

  Op 24 mei jl. heb ik een rist geboekt onder voor twee personen naar New York. In de bevestiging stond geen correcte datum en na contact met jullie te hebben gehad, kreeg ik het advies om de reis nogmaals te boeken (en te betalen). Nu stond de juiste datum wel in de bevestiging.

  Aan de telefoon heb ik bevestigd gekregen dat ik de reis onder de eerste boeking teruggestort zou worden; want administratieve fout, het geld groeit niemand op de rug.

  Het punt echter is, daarna kwam er radiostilte vanuit jullie, VakantieDiscounter. En toen ik eindelijk contact met jullie kreeg, werd me doodleuk verteld dat ik de ene reis wel kan annuleren (die van november onder boekingsnummer) maar dan moest ik wel 1390,- betalen.

  Dat is:
  1. niet wat er met mij is afgesproken
  2. Een bedrag wat niet in verhouding staat met de prijs van de reis die inmiddels al twee keer betaald is

  Ik begrijp heus dat er kosten zitten aan het annuleren van een reis, en daar wil ik graag in meedenken. Maar eerder genoemd bedrag staat niet in verhouding, zeker niet gezien het nog een halfjaar duurt voordat deze reis begint en deze reis dus door een ander evengoed geboekt kan worden.

  En dan gewoon niets horen op mijn vraag/mail.. Alleen een ontvangstbevestiging, we zijn inmiddels al 2 weken verder.. Waardeloos!

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 9. Beoordeling:

  2
  VAKANTIE VERPEST, WANT HOTEL WAS NOOIT GEBOEKT DOOR HUN
  BOEK HIER NOOIT! Niet hier en niet bij TUI waar deze site van is. Ze hebben geen kamer voor ons geboekt! We hebben drie nachten geboekt in een hotel in Duitsland, komen we daar aan om half 7 s ‘avonds en bestaat onze boeking niet plus het hotel (en veel eromheen door een evenement) is volgeboekt! Ze hebben ons een bevestiging gestuurd van boeking terwijl het hotel volgeboekt was. Na 3 uur proberen hun te bereiken/van kastje naar muur gestuurd worden/wachten eindelijk een oplossing en we mochten verblijven in Waldhotel Heiligenhaus in de buurt wat een enorme downgrade was. Geen geld terug en ook nog een groot feest in hotel & tuin de volgende nacht op een donderdag die tot 3 uur s’ ochtends door ging, niemand van hotel aanwezig na 11 uur s ‘avonds blijkbaar. TUI wil ons na flink wat e-mails en belcontact maar 120 euro teruggeven (in eerste instantie niks ook al hebben wij meer dan hun betaald), ook al zijn we een nacht minder gebleven na die rampavond. 470 euro incl. verbonden verzekeringskosten en boekingskosten (terwijl er geen boeking is gemaakt) voor nu 2 ipv 3 nachten in een verschrikkelijk hotel! Na klachtenformulier, blijft de ‘compensatie’ 120 euro. Dit bekostigd niet eens de verloren nacht. Telefonisch bijna onbereikbaar zijn ze. Heb nu meerdere reviews gelezen dat het ook andere mensen is overkomen. Eerste en laatste keer hier geboekt en nooit meer bij een boekingsorganisatie, want ze zijn allemaal hetzelfde nu wat blijkt. Onze vakantie is verpest!!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 10. Beoordeling:

  2
  plots opleg van 450euro
  Reis geboekt naar Sri lanka, werd nog niet onmiddellijk bevestigd omdat er een ‘error’ in mijn naam stond, een leesteken werd niet door het systeem aanvaard. Ik stuur vervolgens direct een kopie van mijn reispas en alles ging in orde komen… na een reminder van mij waar de bevetiging bleef kreeg ik te horen dat de reis enkel nog bevestigd kon worden door een opleg van 450euro of kosteloos geannuleerd? Ik kreeg geen andere optie?? Ik had alles correct gedaan en omdat zij te traag werkten moest ik opleggen… zij zijn maar een tussenpersoon en boeken zelf de reis bij andere maatschappijen zoals FTI, TUI, … erg teleurgesteld.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 11. Beoordeling:

  2
  waardeloos
  Johan Kok
  1 review
  NL
  Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

  Wauw, wat een waardeloos bedrijf is VakantieDiscounter.
  Wij hadden een vakantie geboekt naar Alanya voor 9 dagen, 8 weken voor vertrek hebben we een aanvraag gedaan om met 2 dagen te verlengen, ruim op tijd zou je zeggen, dus niet.
  Wij waren er inmiddels achter dat dit bedrijf totaal onbereikbaar was, via messenger hebben we eindelijk contact gehad, we moesten geduld hebben, te druk en geen personeel.
  Wij hebben geduld gehad en na 5x een messenger te hebben gestuurd, 5x hetzelfde antwoord en zelfs een overzicht van het personeel waar ze naar op zoek waren, 2 dagen voor vertrek kregen we te horen dat verlenging helaas niet mogelijk was. ik begrijp ook echt niet dat dit bedrijf aangesloten is bij ANVR en SGR, zeker gezien de vele negatieve reviews,
  Wij hebben dus besloten om nooit meer te boeken bij VakantieDiscounter

  Datum van ervaring: 22 september 2022

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 12. Beoordeling:

  2
  Waardeloos
  Waardeloze service. Bieden een hotel aan die ronduit schandalig was. Vervolgens gelijk proberen te bellen maar na 5 uur niemand aan de lijn gekregen. Mails met noodkreet, niet op gereageerd. Geen contact met mij opgenomen. Na 3 dagen eindelijk naar ander hotel maar doordat ik het 1e hotel met goedkope dagprijs had geboekt kreeg ik opnieuw een vies hotel met koud en smerig eten. Mijn vakantie hebben ze enormverknald en daar is de vakantiediscounter maar ook corendon mede debit aan!!!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 13. Beoordeling:

  2
  Waardeloze service
  Ze reageren helemaal niet meer als de reis is geboekt.
  Had gevraagd voor medische assistentie op schiphol wat echt noodzakelijk was.
  Hebben ze pas op gereageerd toen ik op mijn bestemming was.
  Wat een amateurs daar bij vakantiediscounter…….
  En bellen lukt ook al helemaal niet.
  Na een half uur wordt automatisch de verbinding verbroken.
  Nooit meer vakantiediscounter voor ons.
  Zielige organisatie.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 14. Beoordeling:

  2
  Waardeloos
  Zelfs 1 ster is nog te hoog voor dit bedrijf. Al 9 weken probeer ik iets om te boeken en er komt totaal geen reactie. Het bedrijf is telefonisch en per mail niet te bereiken. Gisteren eindelijk contact gehad, er wordt beloofd dat er die dag wordt teruggebeld aangezien onze vakantie over 3 weken is.. en dan ontvang ik een email met informatie die totaal niet relevant is. Uiteraard ook telefonisch weer niet te bereiken.

  Klachtoplossingen kennen ze hier niet.

  WAARDELOOS.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 15. Beoordeling:

  2
  Waardeloze organisatie!
  Vakantiediscounter heeft VIJF weken nodig gehad voor een simpele administratieve correctie in onze boeking. Uiteindelijk een dag voor ons vertrek na dagen ermee zoet te zijn geweest was de wijziging doorgevoerd, anders hadden we niet weg gekund. Hoe moeilijk kan het zijn? Ze zijn niet te bereiken telefonisch of je moet echt uren (4!) in de wacht willen staan. Verwijzen naar FTI en nemen niet hun verantwoordelijkheid. Reageren niet op e-mails. Één van de belachelijke oplossing was dat we ‘maar een nieuw ticket moeste boeken’.

  Het enige wat écht helpt is op social media je ervaring te delen en vragen of je vrienden deze massaal willen delen. Daar zijn ze gevoelig voor. Alles voor de buitenkant. Mijn hele dm heb ik vol met reacties van klanten met dezelfde ervaring. Negatieve reacties op hun eigen social media worden trouwens weggefilterd. De goede reviews zijn op uitnodiging.
  Nog nooit met een bedrijf te maken gehad die zo slecht was in aftercare en service. Wij zullen hier NOOIT meer een reis boeken. Manipulatief bedrijf en doen er alles aan om het online perfect eruit te laten zien.

  Ze hebben onze vakantie voorpret compleet verpest. Dit door het hele late wijzigen van zeven naar drie letters waar ze vijf weken voor nodig hebben gehad.
  Voor ons NOOIT meer vakantiediscounter.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

De Vakantie Discounter

De vakantiediscounter is onderdeel van Otravo en opgericht in 2000. Op de website focust het bedrijf zich op het aanbieden van goedkope vakanties. Vakanties worden aangeboden in de categorieën; Verre reizen, Auto reizen, Zonvakanties, Stedentrips en Last minutes. Alle aangeboden reizen vallen onder Stichting Garantiefonds Reisgelden, ook is de vakantiediscounter aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met De Vakantie Discounter. De beoordeling van 2.3/10 is gebaseerd op 32 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1.15 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar de ervaring van anderen bij het boeken van een vakantie of reis bij De Vakantie Discounter? Lees op deze pagina verschillende ervaringen met De Vakantie Discounter en vorm een beeld op basis van de ervaringen van echte klanten. In deze reviews vind je betrouwbare ervaringen van mensen die jou al voor gingen. Deze informatie kan jou helpen te beslissen om wel of niet het platform De Vakantie Discounter te gebruiken.

Ben je op vakantie of reis geweest via De Vakantie Discounter en wil je graag nog iets kwijt over je ervaringen. Laat dan in een review weten hoe dit is bevallen. Met behulp van jouw review kunnen anderen hun beslissing baseren op een zo compleet mogelijk geschetst beeld. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en zijn enkel afkomstig van onafhankelijke en echte gebruikers.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van De Vakantie Discounter

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij De Vakantie Discounter.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.