1.2/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2.4/10
(22 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 22
 1. Beoordeling:

  2
  waardeloos
  Johan Kok
  1 review
  NL
  Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

  Wauw, wat een waardeloos bedrijf is VakantieDiscounter.
  Wij hadden een vakantie geboekt naar Alanya voor 9 dagen, 8 weken voor vertrek hebben we een aanvraag gedaan om met 2 dagen te verlengen, ruim op tijd zou je zeggen, dus niet.
  Wij waren er inmiddels achter dat dit bedrijf totaal onbereikbaar was, via messenger hebben we eindelijk contact gehad, we moesten geduld hebben, te druk en geen personeel.
  Wij hebben geduld gehad en na 5x een messenger te hebben gestuurd, 5x hetzelfde antwoord en zelfs een overzicht van het personeel waar ze naar op zoek waren, 2 dagen voor vertrek kregen we te horen dat verlenging helaas niet mogelijk was. ik begrijp ook echt niet dat dit bedrijf aangesloten is bij ANVR en SGR, zeker gezien de vele negatieve reviews,
  Wij hebben dus besloten om nooit meer te boeken bij VakantieDiscounter

  Datum van ervaring: 22 september 2022

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Waardeloos
  Waardeloze service. Bieden een hotel aan die ronduit schandalig was. Vervolgens gelijk proberen te bellen maar na 5 uur niemand aan de lijn gekregen. Mails met noodkreet, niet op gereageerd. Geen contact met mij opgenomen. Na 3 dagen eindelijk naar ander hotel maar doordat ik het 1e hotel met goedkope dagprijs had geboekt kreeg ik opnieuw een vies hotel met koud en smerig eten. Mijn vakantie hebben ze enormverknald en daar is de vakantiediscounter maar ook corendon mede debit aan!!!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Waardeloze service
  Ze reageren helemaal niet meer als de reis is geboekt.
  Had gevraagd voor medische assistentie op schiphol wat echt noodzakelijk was.
  Hebben ze pas op gereageerd toen ik op mijn bestemming was.
  Wat een amateurs daar bij vakantiediscounter…….
  En bellen lukt ook al helemaal niet.
  Na een half uur wordt automatisch de verbinding verbroken.
  Nooit meer vakantiediscounter voor ons.
  Zielige organisatie.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  2
  Waardeloos
  Zelfs 1 ster is nog te hoog voor dit bedrijf. Al 9 weken probeer ik iets om te boeken en er komt totaal geen reactie. Het bedrijf is telefonisch en per mail niet te bereiken. Gisteren eindelijk contact gehad, er wordt beloofd dat er die dag wordt teruggebeld aangezien onze vakantie over 3 weken is.. en dan ontvang ik een email met informatie die totaal niet relevant is. Uiteraard ook telefonisch weer niet te bereiken.

  Klachtoplossingen kennen ze hier niet.

  WAARDELOOS.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  2
  Waardeloze organisatie!
  Vakantiediscounter heeft VIJF weken nodig gehad voor een simpele administratieve correctie in onze boeking. Uiteindelijk een dag voor ons vertrek na dagen ermee zoet te zijn geweest was de wijziging doorgevoerd, anders hadden we niet weg gekund. Hoe moeilijk kan het zijn? Ze zijn niet te bereiken telefonisch of je moet echt uren (4!) in de wacht willen staan. Verwijzen naar FTI en nemen niet hun verantwoordelijkheid. Reageren niet op e-mails. Één van de belachelijke oplossing was dat we ‘maar een nieuw ticket moeste boeken’.

  Het enige wat écht helpt is op social media je ervaring te delen en vragen of je vrienden deze massaal willen delen. Daar zijn ze gevoelig voor. Alles voor de buitenkant. Mijn hele dm heb ik vol met reacties van klanten met dezelfde ervaring. Negatieve reacties op hun eigen social media worden trouwens weggefilterd. De goede reviews zijn op uitnodiging.
  Nog nooit met een bedrijf te maken gehad die zo slecht was in aftercare en service. Wij zullen hier NOOIT meer een reis boeken. Manipulatief bedrijf en doen er alles aan om het online perfect eruit te laten zien.

  Ze hebben onze vakantie voorpret compleet verpest. Dit door het hele late wijzigen van zeven naar drie letters waar ze vijf weken voor nodig hebben gehad.
  Voor ons NOOIT meer vakantiediscounter.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  2
  Waardeloos
  Communicatie is waardeloos. We hebben 5 x geprobeerd om contact te krijgen met de klantenservice. Je wordt gewoon n half uur in de wacht gezet en dan krijg je nog niemand aan de lijn. Hebben 1x contact gehad om het hotel om te boeken. Ze ging er alles aan doen! Nou echt niet. 2 dagen voor vertrek kregen we bericht dat er niks om te boeken viel. Echt n waardeloos bedrijf
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 7. Beoordeling:

  2
  Horrible post-sales "service"
  I seriously don’t understand how this…
  I seriously don’t understand how this company has 4.1 in Trustpilot. Made the mistake of booking a holiday with them. Hotel was an unsanitary horror show, with broken mattresses and brown stains all over. Tried to reach them over 10 days and they kept postponing and putting excuses till we had to come back. They never provided alternative accommodation or solution, all came from our pockets.

  After finally getting them on the phone they were:

  – Unable to inform of which consumer rights we can make use of
  – Unable to inform if a refund is possible (they said they would ask the hotel for the money back (??)
  – Unable to say how long it would take the process or even how the reclamation process is!

  – Requested private personal information so they could share with the hotel to dispute the claim (??)

  All in all, this is just a middleman. It is way better to book everything on your own or with a more serious entity like booking.com. Yes, you might be lucky and things go right, but if something goes wrong, YOU ARE ON YOUR OWN. I know you might thing this is just one bad experience out of a lot of “good” ones but I can’t in good faith recommend this company in any way. I hope you enjoy playing Russian roulette! Specially if you bring your family along.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 8. Beoordeling:

  2
  Geboekt en aanbetaald, maar geen bevestiging en gegevens ontvangen
  Dit was eens, maar nooit weer boeken via vakantiediscounter. Vakantie naar Griekenland geboekt voor in september. Alles driedubbel gecheckt en geboekt. Aanbetaling gedaan en wachten op de bevestiging. Helaas wacht ik nu nog steeds op de bevestiging, Klantenservice al op verschillende manieren gecontacteerd, maar helaas kunnen ze zogenaamd niets vinden in hun boekingen en nu reageren ze helemaal niet meer.

  Zal iedereen dus ook afraden om te boeken via Vakantiediscounter

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 9. Beoordeling:

  2
  Slechte bereikbaarheid, reageren nergens op
  Onwijs slechte service, na het indienen van de klacht wordt het niet eens in behandeling genomen.

  Zie onderstaand ons verhaal: tot op heden nog geen reactie ……..

  Beste Sandra/Monique,

  Bedankt voor jullie reactie namens de Vakantiediscounter.
  Wij kunnen ons hier om volgende reden niet in vinden:

  Wij zouden op 20/06 in de middag vertrekken naar LPA (Gran Canaria), nadat we bijna 4 uur in de rij hebben gestaan voor security hebben we onze vlucht gemist. In de tussentijd hebben we (wachtend in de rij) de Vakantiediscouter diverse keren proberen (telefonisch) te bereiken, waarbij er na een half uur telefonisch in de wacht te hebben gestaan de verbinding telkens werd verbroken.
  Om evengoed nog een paar dagen te kunnen genieten van ons vakantie hebben we een nieuw vlucht geboekt voor 21/06.
  Zodra we meer duidelijkheid hadden, hebben we direct contact opgenomen met SOS-nummer van de Vakantiediscounter (18:08 op 20/06).
  Tijdens dit telefonisch gesprek hebben we aangegeven onze vlucht te hebben gemist en een nieuwe vlucht op 21/06 07:00 te hebben geboekt.
  Aangezien we voor ons verblijf op Gran Canaria voor 2 dagen een auto hadden gehuurd (op 21 en 22/06) en deze, zodra we wisten dat we op 21-06 om 11:00 zouden landen op LPA, op het vliegveld hebben laten afleveren, hebben we doorgegeven aan SOS centrale van de Vakantiediscounter dat transfer naar ons hotel overbodig was.

  We hebben verzocht om:
  Heen transfer te annuleren;
  Ons hotel er van op de hoogte te brengen dat we op 21/06 ipv 20/06 zouden inchecken.
  Medewerkster van de SOS dienst had aangegeven dat het geen enkel probleem was en dat de rest van ons vakantie (terugreis) volgens schema zou verlopen.

  Op 25/06 zouden we terugvliegen om 19:00.
  Op 24/06 wilden we weten hoe laat we bij ons hotel zouden worden opgehaald.
  Omdat de transfer tijd niet op de website in te zien was zijn we ons mail gaan checken.
  Op dat moment kwamen we erachter dat er een tweetal mails verstuurd waren door de Vakantiediscounter met de vraag of we wel waren aangekomen, ons nieuwe vluchtnummer om ons hotel er van op de hoogte te brengen en of we een tranfer terug naar het vliegveld wilden.
  We hebben op dat moment direct contact gezocht met SOS centrale.
  De medewerkster kon ons op dat moment niet verder helpen en heeft ons geadviseerd om de spaanse regiomanager rechtstreeks te bellen.
  We hebben contact opgenomen met de spaanse regiomanager waarbij ons verteld werd dat onze transfer door de Vakantiediscounter was geannuleerd, zij konden ons niet verder helpen en hebben ons geadviseerd weer contact op te nemen met de Vakantiediscounter.
  Wederom hebben we contact opgenomen met SOS nummer van vakantiediscounter.
  Medewerker van de SOS centrale kon ons hier ook niet verder mee helpen en heeft ons geadviseerd een taxi naar het vliegveld te nemen en deze kosten vervolgens te claimen bij de Vakantiediscounter.
  Wij hebben zijn advies opgevolgd en ons met een taxi laten afzetten op het vliegveld (totale kosten 37,- Euro)
  Wij hebben via SOS medewerker (Hassan) een melding laten aanmaken, zie dossiernummer 33459970.

  Wij achten de Vakantiediscounter dan ook aansprakelijk voor extra gemaakte kosten voor de taxi wegens eenzijdig annuleren van ons transfer (waar we immers voor hebben betaald).

  In onderstaand mail geven jullie namens de Vakantiediscounter aan ons te hebben geprobeerd te bereiken.

  Als communicatiemiddel hebben jullie er voor gekozen om (in eerste instantie) mail contact en daarna telefonisch, waarbij het telefoonnummer waar jullie ons op geprobeerd hebben te bereiken onjuist is.
  Er waren bij jullie beiden telefoonnummers bekend, daarnaast was het tevens mogelijk om de receptie van ons hotel te bellen om zo met ons in contact te komen.

  Wij vinden daarom onterecht dat wij hierdoor extra kosten hebben moeten maken.

  We verzoeken de Vakantiediscounter om door ons gemaakte extra kosten á 37,- Euro te crediteren (factuur is ter inzage).

  Indien de Vakantiediscounter niet bereid is om extra gemaakte kosten te crediteren zullen wij verdere stappen ondernemen en het dossier overdragen aan rechtsbijstand-verzekeraar en het bedrag via een gerechtelijke civiele procedure terug te vorderen.

  Ons uitgangspunt is gebaseerd op het volgende:
  Tijdens ons eerste contact met SOS centrale van de Vakantiediscounter was enkel een wijziging overeengekomen voor de heenweg, de terugweg zou volgens het reisschema verlopen.
  de Vakantiediscounter onvoldoende/niet juiste inspanningen heeft verricht om ons te bereiken om te vragen of transfer terug gewenst was, en eenzijdig tot besluit was gekomen om ons transfer terug te annuleren.
  We gehandeld hebben op aanwijzingen van de SOS medewerker.

  Wij vernemen graag jullie reactie hierop en hopen gezamenlijk tot een oplossing te komen

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 10. Beoordeling:

  2
  Waardeloze service van vakantie discounter
  Goedemiddag klantenservice 😡😡😡

  De bereikbaarheid van jullie is echt drama. Ben sinds afgelopen woensdagmiddag 6-7-2022 bezig om mijn geboekte reis gedeeltelijk te annuleren vanwege geopereerde operatie van mijn hersentumor.

  Het gaat om boekingsnummer: V221480627 geboekt door R de Koster.
  Reisgezelschap bestaat uit 4 volwassenen naar Majorca (Sa Coma).

  ##### Woensdag: 6-7-2022 totaal 2x aan de lijn gezeten (35 minuten) maar opgehangen.
  Direct contact formulier ingevuld.

  ##### Donderdag 7-7-2022 om 9:00 uur gebeld en na 25 minuten uiteindelijk LENA aan de lijn gehad. Omdat het om een deel annulering ging en ik als hoofd boeker stond geregistreerd moest mijn zwager/schoonzus eerst schriftelijk akkoord geven dat zij dit overnemen.
  Dit is direct gedaan ( zie contact formulier verstuurd 7-7-2022 om 9:35 uur? ==> zie reply mail van jullie om 9:37 uur).

  ##### Vrijdag 8-7-2022 wederom om 9:00 uur gebeld met jullie, na 30 minuten een vriendelijke meneer op een bandje om vanwege drukte op een ander tijdstip te bellen.
  +++
  Vrijdag 8-7-2022 wederom om 12:45 uur gebeld met jullie, na 30 minuten een vriendelijke meneer op een bandje om vanwege drukte op een ander tijdstip te bellen.

  Nu zijn we 3 dagen verder en ik weet nog niet wat mijn annulering kosten zijn en heb tot op heden 1x iemand (LENA) aan de lijn gehad en voor de rest geen reactie op telefoon en contact formulier.
  Ook de administratieve afhandeling van boeket zou gelijk ( volgens LENA ), als mijn schoonzus gelijk het contact formulier zou invullen. Reply mail ontvangen op 7-7-2022 om 9:37 uur.

  Vinden jullie dit klantvriendelijk?

  Elke dag geen antwoord is voor ons teveel omdat ik ook mijn annuleringsverzekering moet inlichten.
  En verder kan ik deze toegenomen stress er op dit moment niet bij hebben na z’n heftige ingreep.

  1) Graag wil ik weten wat de status op dit moment is?
  2) Graag vandaag nog een schrijven of mail richting mijn zwager / schoonzus dat dat inmiddels is verwerkt?
  3) Volgens jullie voorwaarden moeten jullie binnen 5 werkdagen uitsluitsel
  ( daadwerkelijke annulering kosten ) geven. Maar er zijn bijna al 3 werkdagen om en nog geen enkel antwoord gekregen of telefonisch contact met jullie klantenservice )
  4) Hoe vinden jullie ( klantenservice vakantie discounter ) jullie kwaliteit ?

  Nogmaals graag spoedig EEN REACTIE MET KOSTEN.

  Met vriendelijke groet, een ontevreden persoon / boeker

  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
  1. Vandaag 1uur en 37 minuten weer naar het irritante muziek geluisterd en niemand aan de lijn
   1

   0

   Je hebt al gestemd!

  2. Inmiddels een week verder en na 6 uur naar een irritante muziek en bandje te luisteren ben ik nog geen stuiver opgeschoten.

   Echt deze vakantie reis aanbieder moet geroyeerd worden in de reisbranche.
   Ze laten je echt in de stront zakken.

   Nooit meer dan ook nooit meer via deze reis aanbieder.

   Waar is de tijd van in iedere stad en winkelstraat weer meerdere reisbureaus die je daadwerkelijk te woord staan en je helpen

   Teleurgestelde klant

   1

   0

   Je hebt al gestemd!

 11. Beoordeling:

  2
  Ik boek nooit meer een reis via vakantiediscounter
  Na het voltooien van de boeking op vakantiediscounter.nl, ontbraken vluchtgegevens en het kunnen boeken van ruimbagage. De klantenservice was vrijwel onbereikbaar. Gedurende een paar weken heb ik in totaal vijf uur telefonisch in de wachtrij gehangen (na elk half uur wordt de verbinding verbroken), geen reactie op meerdere e-mails en facebook messenger berichten. Uiteindelijk had ik na 4 weken via facebook messenger een antwoord.

  Wat een uitermate onprofessionele manier van met je klant omgaan! Dit was de eerste en gelijk laatste keer dat ik via vakantiediscounter een reis boek.

  Een dikke afrader!

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 12. Beoordeling:

  2
  vakantie Turkije
  Ik heb geboekt voor 4 personen naar Turkije in begin maart een vroegboeking omdat het lekker goedkoper was.tijdens invullen waren al de geboortedatums correct.alles was gekozen stond voor 4 personen.aan 2411€.Pas de dag erna kreeg ik een mail terug dat de boeking in orde was en zag staan dat plots de geboortedatum van mijn oudste niet 1999 stond maar 2021 nogthans heb ik alles dubbel gechekt en was wel juist. onmiddelijk mails, via messenger hestuurd en nu plots 1 maand voor vertrek zeggen ze je zal moeten omboeken als je dochter bij jou wilt zitten op de vlieger en kost dan 1850€+ 25€. want ondertussen is de vlieger al volzet. Ik heb direct gezegt maar dat is niet mijn fout en heb de dag na boeking onmiddelijk gestuurd zn gevraagt om
  haar geboortedatum aan te passen!!.ze zeggen ja maar het is veel te druk en er zijn mensen die voor u op vakantie gaan dus eerst moeten heholpen worden.en ik zou ook zelf het hotel moeten bellen in Turkije om te zien dat het heen probleem is en wat er zou bijbetaald moeten worden voor haar!! waarom is je reisbureau er dan nog als je alles zou moeten doen??we vliegen met sunexpress en had daar wzl bijbetaald voor haar stoelnummer dus ze zeggen je hebt zen stoel voor haar hoor.maar terug met corendon en daar kan ik niet binnen met de reserveringsnummer om daar te horen en een stoelplaats te boeken.Maar natuurlijk heb ik nu bang dat ik mijn dochter zal moeten achterlaten omdat ze als baby word bezien en ik weet dus niet of ze een boarding ticket zal hebben boor de vlieger.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 13. Beoordeling:

  2
  Boek hier niet!
  Ik raad iedereen ten stelligste af om een vakantie te boeken bij deze organisatie, als je vakantie je lief is. Al in feb. heb ik als alleenstaande vader van 4 dochters bij VakantieDiscounter een vakantie naar Bulgarije geboekt. Lekker vroeg dus om zeker te zijn van een vakantie na 2 jaar van beperkingen. Ik heb bewust een reis geboekt met gunstige reisdata en vertrektijden, er was keuze genoeg. Vervolgens kreeg ik in mei een e-mail waarin werd aangekondigd dat te terugreis niet ’s avonds maar ’s ochtends zou zijn, waardoor er feitelijk een vakantiedag verloren gaat. Dit zou mogen volgens de Algemene Voorwaarden (ANVR) zo werd er gemeld, maar deze melden slechts dat de organisator “onbeduidende” wijzigingen mag aanbrengen. Toen ik per e-mail om uitleg vroeg bleef deze uit.

  Enkele weken later werd per e-mail gemeld dat ook de heenreis wijzigt, nl. één dag later en bovendien op een zeer gelukkig tijdstip, rond 5:00 u. in de ochtend vanaf Düsseldorf. Wel zou de reissom worden verlaagd naar 275 euro (!) in totaal. Per e-mail heb ik onmiddellijk aangegeven hiermee wel accoord te kunnen gaan, maar dat er waarschijnlijk sprake was van een vergissing (werd er niet “verlaagd naar 2.750 euro” of “verlaagd met 275 euro” euro bedoeld?) en ik graag zou vernemen welke compensatie er gegeven kan worden. Na enkele dagen kreeg ik doodleuk een e-mail waarin werd aangegeven dat de reis definitief was geboekt en met een betalingsverzoek voor de resterende reissom. Hieruit bleek dat er kennelijk “verlaagd met 275 euro” i.p.v. “verlaagd naar 275 euro” werd bedoeld! Bizar weinig compensatie voor een vakantie die ca. 430 euro/dag kost, feitelijk met 2 dagen wordt ingekort en waarbij ik bovendien tot een extra hotelovernachting voor 5 personen in Düsseldorf word gedwongen. Volgens de website (waar de beschikbaarheid direct online wordt gecontroleerd) was dezelfde vakantie met dezelfde reisdata en ongeveer dezelfde tijden zoals geboekt echter nog gewoon beschikbaar, echter inmiddels wel met een prijs die zo’n 50% hoger lag! Toen ik per e-mail heb aangegeven niet accoord te gaan met 275 euro korting, temeer omdat de geboekte reis nog gewoon beschikbaar was, bleef het stil. Bellen is zinloos, na ½ uur wachten wordt de verbinding verbroken. De vakantie begint over minder dan 6 weken en vind dan nog maar eens een (betaalbare) vakantie voor 5 personen in de schoolvakantie! Onze vakantie is dus geruïneerd, mijn dochters zijn zwaar teleurgesteld en verdrietig en de VakantieDiscounter reageert nergens meer op, zelfs niet op mijn verzoek om de aanbetaling van bijna 800 euro terug te storten!

  Ik krijg stellig de indruk dat VakantieDiscounter klanten lokt met gunstige prijzen en vertrekdata/tijden en eenmaal geboekt, de klant op een moment dat deze eigenlijk geen andere keuze meer heeft, doorschuift naar ongunstige vertrekdata/tijden om dezelfde vakantie nogmaals maar veel duurder te kunnen verkopen. Ik begrijp dat reisorganisaties een dreun hebben gekregen na de Corona-crisis, maar om nu op een dergelijke manier de schade op de klant te verhalen is ronduit schandalig! Ik zal nu een procedure bij de Geschillencommissie starten om mijn aanbetaling terug te krijgen en om te eisen dat VakantieDiscounter stopt met dergelijke praktijken.

  0

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
  1. Bart, ik heb iets soortgelijks meegemaakt vrijdag om 16.55 werd onze vakantie per mail geannuleerd voor de maandag daarop. HOE SLECHT! Ik belden meteen om 17.10 maar niemand meer bereikbaar tot maandag 9.u. Co slecht. Nooit hier boeken. TELEFONISCH ook niet bereikbaar!
   0

   1

   Je hebt al gestemd!

 14. Beoordeling:

  2
  Klantenservice Vakantiediscounter slecht
  Op 13 mei en 18 mei een email gestuurd aan service@e.vakantiediscounter.nl met een paar simpele vragen t.a.v. een vakantie boeking.

  Echter geen response en er wordt helemaal niet gereageerd vanuit de klantenservice.
  De aftersales valt dus vies tegen als je helemaal geen reactie krijgt.

  Een boeking zitten ze bovenop en pakken ze heel snel op maar hoe staat het met de aftersales?
  Dat vind ik persoonlijk super belangrijk en dat moet ook opgepakt worden.

  Of zie ik het hier verkeerd?

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 15. Beoordeling:

  2
  Oplichters
  4 april vlogen mijn vriendin en ik naar Barcelona, daar aangekomen, geen tranfer.. 1,5 gezocht.. niks. Noodnummer gebeld ,we mochten een taxi pakken en de kosten declareren. Ondertussen 15/20 mails verder ,eerst met excuses etc,en nu vandaag werd er ineens gezegd dat ze niks kunnen doen want de tranfer was er wel .. de tel nemen ze niet op…. we hebben ons geld nog steeds niet terug… nooit meer.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Vakantiediscounter

De vakantiediscounter is onderdeel van Otravo en opgericht in 2000. Op de website focust het bedrijf zich op het aanbieden van goedkope vakanties. Vakanties worden aangeboden in de categorieën; Verre reizen, Auto reizen, Zonvakanties, Stedentrips en Last minutes. Alle aangeboden reizen vallen onder Stichting Garantiefonds Reisgelden, ook is de vakantiediscounter aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Vakantiediscounter. De beoordeling van 2.4/10 is gebaseerd op 22 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 1.2 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar de ervaring van anderen bij het boeken van een vakantie of reis bij Vakantiediscounter? Lees op deze pagina verschillende ervaringen met Vakantiediscounter en vorm een beeld op basis van de ervaringen van echte klanten. In deze reviews vind je betrouwbare ervaringen van mensen die jou al voor gingen. Deze informatie kan jou helpen te beslissen om wel of niet het platform Vakantiediscounter te gebruiken.

Ben je op vakantie of reis geweest via Vakantiediscounter en wil je graag nog iets kwijt over je ervaringen. Laat dan in een review weten hoe dit is bevallen. Met behulp van jouw review kunnen anderen hun beslissing baseren op een zo compleet mogelijk geschetst beeld. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en zijn enkel afkomstig van onafhankelijke en echte gebruikers.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Vakantiediscounter

Vakantiediscounter

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.