5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

iToolPaw

iToolPaw iGPSGo is software waarmee gebruikers hun GPS-locatie op iOS- en Android-apparaten kunnen manipuleren zonder jailbreaking. Met deze tool kunnen gebruikers direct hun locatie veranderen naar waar ook ter wereld, een functie die compatibel is met locatie-gebaseerde toepassingen zoals augmented reality games en sociale platforms. Een belangrijk kenmerk van iGPSGo is de joystickfunctie, die gesimuleerde GPS-bewegingen mogelijk maakt tijdens het spelen, en de mogelijkheid om GPX-bestanden te importeren en exporteren om favoriete routes op te slaan. De praktische toepassingen van iGPSGo gaan verder dan gamen. Gebruikers kunnen de tool gebruiken om privacyredenen, bijvoorbeeld om de locatie van hun iPhone te verbergen of om hun echte locatie in te stellen wanneer locatiediensten niet werken. De tool heeft ook een afkoeltimer om gebruikers eraan te herinneren de locatie van hun iPhone niet te vaak te wijzigen. Voor degenen die liever binnen blijven, maar wel locatie-gebaseerde activiteiten ondernemen zoals games of sociale apps, biedt iGPSGo een oplossing. Denk hierbij aan het spelen van games met geoblokkering, het veranderen van locaties op sociale media en het vergroten van de kans op matches op datingapps.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met iToolPaw. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van iToolPaw of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij iToolPaw al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van iToolPaw te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over iToolPaw, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over iToolPaw van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van iToolPaw

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij iToolPaw.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.