5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Revealbot

Revealbot is een automatiseringsplatform voor advertentiebeheer waarmee bedrijven betere resultaten kunnen behalen en tegelijkertijd hun werkdruk kunnen verlagen. Het platform richt zich op drie hoofdoplossingen: campagnes beheren, prestaties analyseren en nieuwe advertenties en variaties lanceren.

Met het platform kunnen gebruikers hun budget optimaliseren door middel van campagneautomatisering. Met de rules-functie kunnen gebruikers aangepaste triggers en voorwaarden voor hun advertentiecampagnes creëren, waardoor een efficiënt gebruik van middelen wordt gegarandeerd.

Het helpt gebruikers ook om bruikbare inzichten te vinden en visueel aantrekkelijke rapporten voor klanten te maken. Het platform helpt creatieve inzichten te identificeren, de best en slechtst presterende doelgroepen te ontdekken en het hele team op de hoogte te houden van belangrijke updates.

Gebruikers kunnen in enkele seconden nieuwe advertenties en advertentievarianten maken. Met de tools kunnen gebruikers eenvoudig creatives en doelgroepen testen, hun beste organische posts stimuleren en efficiënt werken met doelgroepen en advertentiecreatives.

Het platform biedt integraties met verschillende analyse- en trackingtools, zoals Wicked Reports en AppsFlyer, waardoor bedrijven hun datagestuurde strategieën kunnen verbeteren. Daarnaast biedt Revealbot vooraf gebouwde automatiseringen genaamd ‘Strategieën’ die gebruikers kunnen gebruiken om hun campagnes effectiever te optimaliseren en te schalen.

Vertrouwd door meer dan 15.000 klanten, is Revealbot een marketingpartner van toonaangevende sociale platforms, waaronder Facebook, Instagram, Google Ads, Snapchat en TikTok.Het is mogelijk om een gratis proefversie van 14 dagen te gebruiken zonder dat er een creditcard nodig is. Revealbot wil gebruikers de kans geven om de functies te verkennen en de voordelen van het platform uit de eerste hand te ervaren. Resources op de site zijn onder andere een blog, Facebook advertising cursus, cheat sheet, helpcentrum en toegang tot Revealbot experts en channel partners.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Revealbot. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Op zoek naar ervaringen van gebruikers van Revealbot? Lees in reviews van gebruikers hoe zij Revealbot ervaren, welke voor- en nadelen ze tegen gekomen zijn en wat de service van Revealbot daarin is. Dankzij de ervaringen van andere die jou voor gingen kun je eenvoudig een completer beeld krijgen en aan de hand daarvan jouw beslissing nemen.

Gebruik je Revealbot of heb je er onlangs gebruik van gemaakt. Help andere dan bij het maken van een keuze door een onderbouwde en betrouwbare review achter te laten. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Revealbot

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Revealbot.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.