5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

StoryChief

StoryChief is een alles-in-één platform voor contentcreatie en -distributie, ontworpen om bedrijven te helpen hun contentmarketing te schalen. Met het platform kunnen gebruikers SEO- en AI-geoptimaliseerde content creëren, artikelen, sociale berichten en nieuwsbrieven organiseren en plannen, en deze verspreiden over meerdere platforms.

Een belangrijke functie is de AI Copywriter, die gebruikers helpt artikelen tot 10 keer sneller te schrijven. Het platform biedt ook SEO- en leesbaarheidssuggesties, vergemakkelijkt feedback- en goedkeuringsprocessen en maakt automatische planning van sociale media op alle belangrijke platforms mogelijk.

Dankzij gecentraliseerde workflows kunnen gebruikers wijzigingen volgen via de versiegeschiedenis en gemakkelijk samenwerken met of goedkeuring vragen van externe medewerkers. De kalender helpt gebruikers bij het beheren van planning, deadlines, publicatiedata en evenementen, terwijl de AI Power Mode de creatie van content versnelt. StoryChief is compatibel met elk Content Management Systeem (CMS) via plugins of API’s, waardoor het eenvoudig is om content op meerdere platforms te publiceren.

Dankzij analysefuncties kunnen gebruikers hun multi-channel aanwezigheid op één centrale plaats meten en de Brand Ambassadors-functie moedigt collega’s of stakeholders aan om content op hun kanalen te delen. Het platform biedt ook een mediabibliotheek, beheer van persberichten, integratie van publicaties op sociale media en archiefbeheer.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met StoryChief. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Maak jij gebruik van StoryChief of ben je dit van plan en wil je weten hoe anderen dit hebben ervaren? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij StoryChief al eens gebruik zijn geweest of nog steeds zijn. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en we proberen daarmee een betrouwbaar beeld van StoryChief te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online diensten en services. Help anderen door jouw beoordeling te geven over StoryChief, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw gebruikerservaring, van betaling tot het waarmaken van beloftes en van eventuele klachten tot de werkzaamheid. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over StoryChief van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk StoryChief

StoryChief

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.