Gemiddelde beoordeling:
9.3
10
3Reviews
Gemiddelde beoordeling:
9.3
10
3Reviews
Gemiddelde beoordeling:
9.3
10
3Reviews

Verzekeringen24

Verzekeringen24 is een onafhankelijke verzekeringsadviseur en werkt hoofdzakelijk online. Bij Verzekeringen24 kun je terecht voor het afdekken van risico’s die ondernemen met zich mee brengen. Via de website kan een risicoscan voor ondernemers worden gedaan om te zien waar een verzekering op maat van toepassing zou zijn. Bij vragen kan er contact op worden genomen, een adviseur kan dan helpen met het beantwoorden van de vragen. Verzekeringen24 biedt vele soorten verzekeringen, zoals: Autoverzekering, Cyberverzekering, Inventaris- en goederenverzekering, Rechtsbijstand ZZP, Aansprakelijkheidsverzekering en nog veel meer. Contact met de verzekeraar kan via Whatsapp, Telefoon, E-mail en het Contactformulier op de website.

Schrijf jij ook een review?

Lees ervaringen en beoordelingen van Verzekeringen24 en krijg hulp bij het maken van jouw keuze. Mensen die een gebruik hebben gemaakt van Verzekeringen24 laten hun mening en ervaringen op deze website achter in de vorm van een review, met deze informatie helpen ze anderen in hun beslissingsproces.

Heb je recent gebruik gemaakt van Verzekeringen24? Laat dan je onafhankelijke beoordeling achter, zodat anderen hier wat aan hebben. Door te vertellen hoe het is verlopen, van de kosten tot de verleende service en eventuele klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over Verzekeringen24 door de reviews van anderen te lezen. Lees hier beoordelingen van echte klanten! Zie welke ervaringen zij hebben gehad en maak op basis daarvan de beste keuze!

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  10
  Uitgebreide hulp
  Ontzettend prettig en uitgebreid geholpen door Verzekeringen24.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  8
  Goed advies
  Goed advies dat erg verhelderend was, hoop van geleerd en een goede pakketdeal uiteindelijk afgesloten.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Fijn geregeld
  Fijne club met vriendelijke hulp, zo voor elkaar allemaal.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Verzekeringen24

Verzekeringen24

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.