5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

    Aantal reviews: 1
  1. Beoordeling:

    10
    Geweldig hotel
    Een heerlijk hotel op een prachtige locatie. De kamer was mooi schoon en het bed was geweldig. Uiteindelijk is een lekker bed het belangrijkste in een hotelkamer. Verder zag alles er mooi uit en hebben jullie vriendelijk personeel met een glimlach.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

NH Hotels

NH Hotels is een zeer grote keten van hotels die actief is over de hele wereld. Zo zijn er hotels in grote Europese steden zoals Amsterdam, Londen en Parijs. Daarnaast heeft NH hotels vestigingen in Noord en Zuid Amerika. Zelfs in het Midden-Oosten en in Afrika zijn NH hotels te vinden. Via de website kun je direct de beschikbaarheid controleren van kamers in alle hotels wereldwijd. Als je besluit te boeken via de website van NH hotels, kun je korting krijgen ten opzichte van andere boekingssites. Voor vaste klanten die bijvoorbeeld veel zakenreizen maken en daardoor vaak in een NH hotel verblijven, zijn voordelen en privileges te verdienen. Naast zakenreizen kun je ook een vakantie boeken die zo luxe kan worden als je zelf wilt. Ook bijzondere gelegenheden zoals huwelijksreizen of evenementen kunnen worden georganiseerd bij NH hotels. Er is zeer veel informatie beschikbaar op de website waardoor je van te voren weet wat je kunt verwachten van jouw boeking of reservering.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met NH Hotels. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar de ervaring van anderen bij het boeken van een vakantie of reis bij NH Hotels? Lees op deze pagina verschillende ervaringen met NH Hotels en vorm een beeld op basis van de ervaringen van echte klanten. In deze reviews vind je betrouwbare ervaringen van mensen die jou al voor gingen. Deze informatie kan jou helpen te beslissen om wel of niet het platform NH Hotels te gebruiken.

Ben je op vakantie of reis geweest via NH Hotels en wil je graag nog iets kwijt over je ervaringen. Laat dan in een review weten hoe dit is bevallen. Met behulp van jouw review kunnen anderen hun beslissing baseren op een zo compleet mogelijk geschetst beeld. Alle reviews worden gecontroleerd op echtheid en zijn enkel afkomstig van onafhankelijke en echte gebruikers.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk NH Hotels

NH Hotels

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.