Gratis aanmelden

Hét reviewplatform voor het MKB! Ontdek gratis wat het verzamelen van reviews kan betekenen voor jouw bedrijf.

Wist je dat meer dan 60% van de klanten eerst zoekt naar reviews voordat zij met een bedrijf in zee gaan? Daarom is het juist voor MKB’ers belangrijk om onafhankelijke reviews te kunnen tonen aan mogelijke klanten. Zo straal je professionaliteit en vertrouwen uit.

Meld je gratis aan:

De mening van anderen is een krachtig instrument. Meer dan driekwart van de mensen vindt het belangrijk wat anderen van een dienst of product vinden. Een goede review op jouw pagina kan dus jarenlang zorgen voor meer klanten!

reviews
Google sterren

Sterren in Google. In Nederland gaat meer dan 90% van het zoekverkeer nog altijd via Google. Een pagina met sterren in Google straalt vertrouwen uit en versterkt het professionele imago van jouw bedrijf.

Veel reviewplatformen zijn duur en ingewikkeld. Wij bieden onze dienstverlening geheel gratis aan en veranderingen aan je website zijn niet nodig. Je kunt je klanten uitnodigen op de manier die jij wilt, of ze kunnen jouw bedrijf vinden in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.

reviews

Voor wie?

Het verzamelen van onafhankelijke reviews is voor vrijwel ieder bedrijf interessant. Veel ondernemers denken dat dit alleen nuttig is voor webwinkels, of dat het heel duur en ingewikkeld is. Dat is zonde! Je hoeft helemaal geen tienduizenden reviews te verzamelen, juist 1 of 2 goed onderbouwde beoordelingen over jouw bedrijf kunnen je omzet al een boost geven.

Real Reviews wordt al gebruikt door:

Wat kost het?

Real Reviews creëert gratis een gepersonaliseerde pagina voor jouw bedrijf. Je kunt direct beginnen met het uitnodigen van jouw klanten om een review te schrijven. Je hoeft niets aan te passen aan je website, zodat er geen technische kennis nodig is.

Het inschrijven van jouw bedrijf is gratis, verplicht je tot niets en je zit nergens aan vast.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.