4.7/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9.3/10
(6 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 6
 1. Beoordeling:

  10
  Prettige verzekeringsmaatschappij
  Prettige verzekering voor onze hond. Er blijken toch wel wat kosten te zijn voor onze hond die we vooraf niet hadden voorzien. Na wat onderzoek te hebben gedaan zijn wij uitgekomen bij Petsecur. Een goede verzekering met een prima dekking. Alles snel en online geregeld en ook de vragen worden snel beantwoord.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  8
  Relatief goede dienstverlening
  Ik ben goed geholpen met de afhandeling van mijn claim. Wel vind ik dat de tijd die tussen de contactmomenten zit te lang is. Het kan veel sneller als de klantendienst iets sneller reageert. Het eindresultaat is overigens prima.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Erg goed deze verzekeraar
  Ik had Petsecur helaas recent nodig voor een nare ervaring met mijn hond en ik ben heel netjes geholpen met het afwikkelen en indienen van mijn declaratie.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  8
  Gewoon goed
  Gewoon een goede verzekering voor de hond en dat kun je lang niet van alle partijen zeggen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  10
  Erg tevreden
  Ik ben erg tevreden over Petsecur en kan voor zover nog geen minpunten aanstippen, daardoor 5 sterren, hopelijk blijft dat zo.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 6. Beoordeling:

  10
  Perfect bedrijf
  Zeker voor een verzekeraar is de communicatie zeer goed op orde. Ik heb een verzekering afgesloten met een hoge dekking (de hoogste die ik kon vinden voor dit bedrag) en het pakket bevat alles wat ik volgens mij nodig heb voor mijn hondje.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

PetSecur

PetSecur is een vereniging die bestaat uit leden die baasjes zijn van een huisdier. De leden verenigen zich en betalen gezamenlijk de verzekeringskosten voor hun huisdieren. Het bedrijf is opgezet als een Online Waarborgmaatschappij, hierdoor kunnen mensen lid worden en er geen winsten uitgekeerd worden aan bijvoorbeeld aandeelhouders. De verzekering keert indien nodig een bedrag tot 6.000, – euro per huisdier per jaar uit, dat is het hoogste bedrag wat in Nederland uitgekeerd wordt. Een polis kost bij de aanbieder vanaf 19,- euro per maand voor honden en 9,99 euro per maand voor katten. Klanten kunnen declaraties online inleveren. Declaraties worden niet vooraf maar achteraf betaald. Het bedrijf is Nederlands en gevestigd in Hilversum. De klantenservice van het bedrijf PetSecur is online beschikbaar via het contactformulier of per e-mail. Ook kunnen klanten telefonisch contact opnemen met de klantenservice.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met PetSecur. De beoordeling van 9.3/10 is gebaseerd op 6 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.65 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs verzekerd geweest bij PetSecur, of ben je dat nog steeds? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van PetSecur, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij PetSecur dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar PetSecur is, wat de voor- en nadelen van hun verzekeringen zijn en hoe andere dit hebben ervaren. Onderbouw jouw keuze met de informatie van deze pagina zodat de keuze nog meer gebaseerd is op completer beeld.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van PetSecur

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij PetSecur.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.