5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Op het eerste gezicht zeer goed
  Op het eerste gezicht is deze partij een stuk meedenkender dan andere verzekeraars waar ik noodgedwongen mee omgegaan ben. Ik heb (even afkloppen) nog geen gebruik hoeven maken van de andere zijde van hetgeen ik verzekerd heb, en dat hoop ik zo te houden, maar de communicatie, prijs, dekking en algehele afwikkeling van deze verzekeraar zijn zeker te prijzen in deze over het algemeen toch verschrikkelijke markt om mee bezig te moeten zijn als ondernemer.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Insify

Insify is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van verschillende verzekeringsproducten die speciaal zijn afgestemd op freelancers, ondernemers en eigenaren van kleine bedrijven. Het productassortiment van het bedrijf dekt een breed spectrum van zakelijke behoeften, waaronder beroepsaansprakelijkheid, rechtsbijstandverzekeringen, verzekeringen voor inhoud en goederen, elektronicaverzekeringen en bedrijfswagenverzekeringen. Ze bieden ook persoonlijke verzekeringen zoals arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) voor zelfstandigen. Insify richt zich in hun werkzaamheden op de eenvoud en efficiëntie van hun service. Ze bieden een volledig online ervaring waarbij verzekeringen snel geregeld kunnen worden – vaak met onmiddellijke ingang – en zonder de gebruikelijke kosten voor advies of afsluiten. De verzekeringen van Insify worden ook gekenmerkt door hun flexibiliteit, met de mogelijkheid om dagelijks op te zeggen. Insify wil verzekeren eenvoudig en betaalbaar maken, met een focus op het bieden van persoonlijke verzekeringsoplossingen. Klanten kunnen hun verzekeringsdekking aanpassen aan hun specifieke behoeften en budget. Het bedrijf ondersteunt zijn klanten met een deskundig team dat bereikbaar is via e-mail, telefoon of WhatsApp, zodat duidelijke en persoonlijke communicatie gegarandeerd is.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Insify. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs verzekerd geweest bij Insify, of ben je dat nog steeds? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Insify, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Insify dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Insify is, wat de voor- en nadelen van hun verzekeringen zijn en hoe andere dit hebben ervaren. Onderbouw jouw keuze met de informatie van deze pagina zodat de keuze nog meer gebaseerd is op completer beeld.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Insify

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Insify.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.