Review schrijven

Op Real Reviews worden alleen echte reviews geplaatst. Wij hebben systemen in werking om automatisch te controleren of reviews authentiek zijn. Daarnaast wordt elke review handmatig gecontroleerd. Om te zorgen dat uw review na plaatsing niet verwijderd hoeft te worden verzoeken we u het onderstaande stappenplan te volgen. Zo houden we de kwaliteit van ons platform hoog en kunnen we consumenten helpen met echte en hoogwaardige Reviews!

De eisen voor het schrijven van een review

  1. Het belangrijkste is natuurlijk dat u daadwerkelijk een ervaring heeft gehad bij het bedrijf waar u een review over schrijft. Ook is het niet toegestaan reviews te schrijven over bedrijven die concurreren met uw eigen bedrijf. Mocht hier twijfel over bestaan kunnen wij per email om aanvullend bewijs vragen.
  2. Onderbouw reviews goed. Zowel in positieve als in negatieve zin is een review pas echt zinvol voor andere klanten als deze een duidelijke omschrijving van uw ervaring geeft.
  3. Deel geen prive informatie, namen, telefoonnummers of adressen. Ook het gebruik van beledigende taal, scheldwoorden of anderszins aanstootgevende of dreigende inhoud zal resulteren in een verwijdering van uw review.
  4. Het delen van promotionele inhoud is niet toegestaan. Gebruik uw review dus bijvoorbeeld niet om reclame te maken voor een ander bedrijf of om promotiecodes te delen.

Wij vragen iedereen zich aan deze richtlijnen te houden zodat wij het beste en meest transparante reviewplatform kunnen blijven. Wij behouden het recht een review te verwijderen op basis van bovenstaande regels en houden ons actief bezig met de handhaving hiervan om de hoge kwaliteit van de ervaringen op RealReviews te waarborgen. Veel succes met het schrijven van uw review. Voor meer informatie over het controlebeleid klikt u HIER.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.