Over ons

Hoe is Real Reviews ontstaan?

Realreviews.nl is ontstaan vanuit de groeiende behoefte van consumenten om onderzoek te doen voordat zij een koop of dienst afnemen bij een bedrijf. Veel reviewplatformen verzamelen reviews tegen forse betaling van bedrijven in bijvoorbeeld een abonnementsvorm. Dit zorgt voor een vertekend beeld over de bedrijven die aangesloten zijn bij een dergelijk platform. Realreviews.nl heeft geen betalende klanten, bij zowel bedrijven als consumenten, zodat wij echt onafhankelijke reviews kunnen verzamelen waar u van op aan kunt! Benieuwd hoe wij dit doen? Je leest het HIER.

Welke bedrijven staan op Real Reviews?
Gebruik onze zoekfunctie om er achter te komen of uw bedrijf of het bedrijf waar u informatie over zoekt al getoond wordt op het platform. Mist u een bedrijf of dienstverlener? Laat het ons weten!

Waarom mijn bedrijf aanmelden?
Bedrijven die vertrouwen hebben in hun product en dienstverlening bieden wij een platform om echt onafhankelijk reviews te verzamelen. Hierdoor zijn deze reviews zeer waardevol voor potentiële klanten omdat deze niet zijn geplaatst op een platform waar een abonnement mee is afgesloten, waardoor het beeld over uw bedrijf echt authentiek is.

 

Postadres:
onderdeel van Premium Naturals BV
Platinastraat 87
2718ST Zoetermeer
KVK 72258721
BTW Nummer NL859049796B01
info@realreviews.nl

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.