Over ons

Hoe is Real Reviews ontstaan?

Realreviews.nl is ontstaan vanuit de groeiende behoefte van consumenten om onderzoek te doen voordat zij een koop of dienst afnemen bij een bedrijf. Veel reviewplatformen verzamelen reviews tegen forse betaling of zonder onafhankelijke dienstverlening. Dit zorgt voor een vertekend beeld over de bedrijven die aangesloten zijn bij een dergelijk platform, zowel positief als negatief. Realreviews.nl controleert alle reviews op zowel automatische als handmatige wijze, zodat wij echt onafhankelijke reviews kunnen verzamelen waar u van op aan kunt! Benieuwd hoe wij dit doen? Je leest het HIER.

Welke bedrijven staan op Real Reviews?

Gebruik onze zoekfunctie om er achter te komen of uw bedrijf of het bedrijf waar u informatie over zoekt al getoond wordt op het platform. Het aanbod van de verschillende bedrijven is zeer divers, omdat er bedrijven uit vrijwel iedere branche aangemeld zijn op Real Reviews.

Waarom mijn bedrijf aanmelden?
Veel ondernemers denken dat alleen het verzamelen van duizenden reviews relevant is en het daardoor niet nodig is voor hun bedrijf. Dat is zonde! Juist 1 of 2 goed onderbouwde reviews kunnen jouw omzet een flinke boost geven. Ook zakelijke relaties gaan steeds vaker op zoek naar reviews over hun leveranciers en zakenpartners. Daarnaast zoekt meer dan 60% van de consumenten eerst naar reviews alvorens met een bedrijf in zee te gaan. Bij Real Reviews houden wij het verzamelen van reviews eenvoudig. Lees HIER meer over het aanmelden van jouw bedrijf en om direct te beginnen met gratis reviews verzamelen!

Postadres:
onderdeel van Premium Naturals BV
Platinastraat 87
2718ST Zoetermeer
KVK 72258721
BTW Nummer NL859049796B01
info@realreviews.nl

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.