Voor bedrijven

Controlebeleid van reviews
Wij hanteren een streng controlebeleid om ons platform zo waardevol mogelijk te maken voor zowel bedrijven als consumenten. Voor zowel bedrijven als platformen is het vanaf 28-05-2022 nog belangrijker om reviews te kunnen controleren op echtheid. Meer over het controlebeleid leest u hier: KLIK.

Uw bedrijf aanmelden?
Is uw bedrijf nog niet aanwezig op Real Reviews maar bent u benieuwd naar het resultaat van een echt transparante reviewpagina voor uw bedrijf? Dan kunt u zich gratis aanmelden via info@realreviews.nl. Vermeld hierbij minimaal de volgende informatie:

  • Bedrijfsnaam en domeinnaam
  • KVK nummer
  • Een omschrijving van uw bedrijf en de producten/diensten die u aanbiedt.
  • Contactgegevens waarop u gecontacteerd wenst te worden over uw aanmelding en wanneer er een nieuwe review wordt geplaatst.

Een account aanmaken is niet mogelijk. Wij geloven niet dat dit bijdraagt aan een eerlijk en transparant beeld. Wanneer een bedrijf reviews kan “beheren” gaat dit ten koste van de geloofwaardigheid van de ervaring die wordt beschreven door de klant.

Valse review melden?
Heeft u op Real Reviews een bedrijfspagina en staat hier een review op die niet aan onze richtlijnen voldoet of die valse of verkeerde informatie bevat? Stuur dan een mailtje over deze review met onderbouwing naar misbruikmelden@realreviews.nl en deze review zal bij akkoord bevinden offline worden gehaald. U kunt de review ook melden op deze pagina: KLIK. Niet onderbouwde meldingen worden niet in behandeling genomen.

Let op: Het is niet mogelijk negatieve reviews die voldoen aan onze richtlijnen en dus gebaseerd op een echte ervaring offline te laten halen. Ook niet tegen betaling. Een slechte review op een pagina van een eerlijke klant geeft u de mogelijkheid hiervan te leren en wellicht te verbeteren. Daarnaast is RealReviews bedoeld om een helder beeld te geven aan consumenten. Een slechte review hoort hier ook bij. Uit onderzoek is gebleken dat consumenten pagina’s met enkel goede reviews als minder waardevol beschouwen.

Reageren?
Het reageren op reviews is mogelijk. Dit kan direct via de pagina van uw bedrijf. Let op dat wij controleren of deze reacties van een email adres van uw bedrijf komen. Dit doen wij om misbruik te voorkomen. Het reageren op reviews is onderhevig aan dezelfde eisen als het schrijven van een review. Deze gebruikersvoorwaarden leest u hier: KLIK.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.