Voor bedrijven

Controlebeleid van reviews
Wij hanteren een streng controlebeleid om ons platform zo waardevol mogelijk te maken voor zowel bedrijven als consumenten. Voor zowel bedrijven als platformen is het vanaf 28-05-2022 nog belangrijker om reviews te kunnen controleren op echtheid. Meer over het controlebeleid leest u hier: KLIK.

Uw bedrijf aanmelden?
Is uw bedrijf nog niet aanwezig op Real Reviews maar bent u benieuwd naar het resultaat van een echt transparante reviewpagina voor uw bedrijf? Dan kunt u zich gratis aanmelden via info@realreviews.nl of via deze pagina KLIK.

Reviews worden exact zo geplaatst als ze worden geschreven. Reviews worden nooit aangepast of gemodereerd. Als een review niet voldoet aan het beleid of onjuistheden bevat kan besloten worden deze te verwijderen. Hierdoor lees je op Real Reviews uitsluitend 100% authentieke ervaringen, precies zoals de schrijver van de beoordeling het bedoeld heeft.

Valse review melden?
Heeft u op Real Reviews een bedrijfspagina en staat hier een review op die niet aan onze richtlijnen voldoet of die valse of verkeerde informatie bevat? Stuur dan een mailtje over deze review met onderbouwing naar misbruikmelden@realreviews.nl en deze review zal door ons worden getoetst. U kunt de review ook melden op deze pagina: KLIK. Niet onderbouwde meldingen worden niet in behandeling genomen.

Let op: Het is niet mogelijk negatieve reviews die voldoen aan onze richtlijnen en dus gebaseerd op een echte ervaring offline te laten halen. Ook niet tegen betaling. Een slechte review op je pagina van een eerlijke klant geeft de mogelijkheid hiervan te leren en wellicht te verbeteren. Daarnaast is Real Reviews bedoeld om een helder beeld te geven aan consumenten. Een slechte review hoort hier ook bij. Uit onderzoek is gebleken dat consumenten pagina’s met enkel goede reviews als minder waardevol beschouwen, dus wees niet bang om een keer een slechte review te ontvangen.

Reageren?
Het reageren op reviews is mogelijk. Dit kan direct via de pagina van uw bedrijf. Let op dat wij controleren of deze reacties van een email adres van uw bedrijf komen. Dit doen wij om misbruik te voorkomen. Het reageren op reviews is onderhevig aan dezelfde eisen als het schrijven van een review. Deze gebruikersvoorwaarden leest u hier: KLIK.

Je bedrijfspagina verwijderen
Het verzamelen van onafhankelijke reviews op onze website is geheel vrijwillig en er is geen abonnement aan verbonden. Als je van gedachten bent veranderd over de vermelding van je bedrijf op deze site, kun je een e- mail sturen naar info@realreviews.nl om een verzoek tot verwijdering in te dienen. Gebruik een zakelijk e-mailadres zodat we het verzoek als geldig kunnen herkennen en je een bevestiging kunnen sturen. Nadat uw verzoek is geverifieerd, wordt uw pagina binnen enkele werkdagen verwijderd.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.