Gemiddelde beoordeling:
8
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
8
10
1Review
Gemiddelde beoordeling:
8
10
1Review

Nowinsure

Nowinsure.com is een website in verzekeringen. Bij Nowinsure kunt u verschillende consumenten elektronica verzekeren op verschillende manieren. Enkele voorbeeld van producten die u via dit bedrijf kunt verzekeren zijn telefoons, laptops, tablets en camera’s. Hierbij is er nog de keuze om bijvoorbeeld alleen schade te verzekeren of om ook diefstal te verzekeren. Het bedrijf geeft aan als doel te hebben dat men kan genieten van hun artikelen zonder zorgen over schade of diefstal. De verzekeringen zijn tot 12 maanden na de aankoop van het artikel af te sluiten. De verzekeringen kunnen via de website worden afgesloten. Now insure is onderdeel van Harmony Financial Services en heeft een AFM vergunning. Het bedrijf is via chat en mail te bereiken en is gevestigd in Rotterdam.

Schrijf jij ook een review?

Onlangs verzekerd geweest bij Nowinsure, of ben je dat nog steeds? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Nowinsure, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Nowinsure dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Nowinsure is, wat de voor- en nadelen van hun verzekeringen zijn en hoe andere dit hebben ervaren. Onderbouw jouw keuze met de informatie van deze pagina zodat de keuze nog meer gebaseerd is op completer beeld.

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  8
  Goede partij
  Ik moest zowaar aanspraak maken op mijn schadeverzekering en die is redelijk snel afgehandeld (voor een verzekeraar) ging de communicatie soepel.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Nowinsure

Nowinsure

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.