4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  8
  Goede partij
  Ik moest zowaar aanspraak maken op mijn schadeverzekering en die is redelijk snel afgehandeld (voor een verzekeraar) ging de communicatie soepel.
  0

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Nowinsure.com

Nowinsure.com is een website in verzekeringen. Bij Nowinsure kunt u verschillende consumenten elektronica verzekeren op verschillende manieren. Enkele voorbeeld van producten die u via dit bedrijf kunt verzekeren zijn telefoons, laptops, tablets en camera’s. Hierbij is er nog de keuze om bijvoorbeeld alleen schade te verzekeren of om ook diefstal te verzekeren. Het bedrijf geeft aan als doel te hebben dat men kan genieten van hun artikelen zonder zorgen over schade of diefstal. De verzekeringen zijn tot 12 maanden na de aankoop van het artikel af te sluiten. De verzekeringen kunnen via de website worden afgesloten. Now insure is onderdeel van Harmony Financial Services en heeft een AFM vergunning. Het bedrijf is via chat en mail te bereiken en is gevestigd in Rotterdam.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Nowinsure.com. De gemiddelde beoordeling van 8/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 4 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs verzekerd geweest bij Nowinsure.com, of ben je dat nog steeds? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Nowinsure.com, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Nowinsure.com dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Nowinsure.com is, wat de voor- en nadelen van hun verzekeringen zijn en hoe andere dit hebben ervaren. Onderbouw jouw keuze met de informatie van deze pagina zodat de keuze nog meer gebaseerd is op completer beeld.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Nowinsure.com

Nowinsure

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.