2.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 4.7/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  2
  Dierenverzekering.nl
  Ze zijn erg sneaky met hun polisvoorwaarden. Er staat bijvoorbeeld dat een consult vergoed wordt maar ze weten overal een draai aan te geven, al gaat het om een ongeval of iets dergelijks. Ze formuleren het vervolgens op een manier waardoor ze alles onder preventieve zorg laten vallen. Naar mijn idee een slimme manier van oplichting waardoor ze niets uitbetalen en alleen maar geld ontvangen. Na onze vervelende ervaringen met hun wil ik jullie waarschuwen om je hier niet te verzekeren!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  2
  Slecht
  Zeer slechte ervaring.
  Mijn hond bleek een chronische aandoening te hebben. Eerst gooiden ze het op allergieën dat niet vergoed werd. Ik ging in bezwaar en mocht gelijk haar hele dossier opsturen. Stond niets interessants in, behalve haar vaccinaties.
  Toch kreeg haar medische kosten niet vergoed omdat dierenverzekering.nl van mening is, dat mijn hond op moment van afsluiten al ziek was. Ze was juist kerngezond op dat moment, vertoonde geen symptomen en wij wisten niet beter dan dat zij niets mankeerde.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Goede verzekeraar
  Het is van groot belang dat je geen verzekering vergeet af te sluiten voor je hond. Daar krijg je, zeker als je beestje wat ouder wordt, echt geen spijt van. Dierenverzekering.nl heeft ons in het traject waar we nu inzittend goed geholpen en is ons netjes van dienst, ook bij uitbetalingen. Zeer netjes.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Dierenverzekering

Op Dierenverzekering.nl worden verzekeringen aangeboden voor huisdieren. Op de website van het bedrijf kun je de premie voor jouw eventuele huisdierenverzekering berekenen op basis van de gewenste vergoedingen, kijken naar een eventuele aanvullende verzekering en vervolgens ook de verzekering afsluiten. Op het platform worden verzekeringen aangeboden voor zowel honden als katten. Wanneer klanten een verzekering hebben afgesloten, is het na afloop van een verzekeringsjaar mogelijk om de verzekeringspakketten te wijzigen en dus niet tussentijds. Wanneer je hond of kat geen chip heeft, kun je deze verzekeren onder voorwaarde dat je hem of haar zo spoedig mogelijk laat chippen. De verzekeringen van dit bedrijf dekken (afhankelijk van het gekozen pakket) ook ingrepen zoals castratie, sterilisatie, preventieve zorg en hebben een heup- en elleboogdekking. Klanten behouden een vrije keuze van de dierenarts die zij met hun huisdier willen bezoeken. Het bedrijf is een Nederlands bedrijf en is gevestigd in Deventer. De klantenservice van het bedrijf is zowel per telefoon als per e-mail beschikbaar. De klantenservice is geopend op maandag tot en met vrijdag van tien uur ’s ochtends tot twaalf uur ’s middags. Ook kun je als klant het contactformulier invullen op de website. Het bedrijf geeft aan binnen drie werkdagen te antwoorden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Dierenverzekering. De beoordeling van 4.7/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 2.35 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs verzekerd geweest bij Dierenverzekering, of ben je dat nog steeds? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Dierenverzekering, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en eerlijke reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Dierenverzekering dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Dierenverzekering is, wat de voor- en nadelen van hun verzekeringen zijn en hoe andere dit hebben ervaren. Onderbouw jouw keuze met de informatie van deze pagina zodat de keuze nog meer gebaseerd is op completer beeld.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Dierenverzekering

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Dierenverzekering.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.