Gemiddelde beoordeling:
10
10
2Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
2Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
2Reviews

Goedgemerkt

Goedgemerkt is in 2002 opgericht als oplossing voor het verliezen/ verkeerd meenemen van spullen die kinderen mee naar school of het kinderdagverblijf nemen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot leverancier door bijna heel Europa en biedt het binnen haar assortiment naamstickers, kleding labels en SOS producten aan. Goedgemerkt is gecertificeerd door Webshop Keurmerk en heeft ook een keurmerk van WebwinkelKeur.

Schrijf jij ook een review?

Bestelling gedaan bij Goedgemerkt of wil je een bestelling gaan plaatsen? Laat een review achter of lees de ervaringen van anderen die jou voorgingen. Op deze pagina vind je de beoordelingen van klanten die bij Goedgemerkt al eens een bestelling gedaan hebben. Er wordt zoveel mogelijke gecontroleerd op echtheid van de reviews en proberen daarmee een betrouwbaar beeld van Goedgemerkt te schetsen.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft online winkelen. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Goedgemerkt, zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een compleet overzicht te krijgen. Deel jouw ervaring door te vertellen over jouw bestelling, van aankoop tot levering en eventuele klachten of garantie. Met duidelijke informatie en een onafhankelijke blik kan ook jouw beoordeling over je aankoop van waarde zijn in het beslissingsproces van een ander.

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Mooi gedaan
  Erg goed gedaan, mooi artikel. Duidelijke en heldere voorschriften erbij en snel ontvangen.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Heel handig en goed
  Erg goed artikel en snel geleverd.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Goedgemerkt

Goedgemerkt

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.