5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Erg origineel
  Erg originele producten en met liefde samengesteld.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Super
  Fantastische webshop en leuke site om te volgen 🙂
  1

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Gezinnig

Het bedrijf Gezinnig bedenkt tal van originele producten die het bedrijf ook zelf produceert met als doel het gemak en plezier in het gezinsleven te vergroten. Het assortiment van het bedrijf bestaat uit planners en kletsboeken. Het bedrijf werd in het jaar 2008 opgericht en richt zich met haar producten op zaken die kinderen van drie tot en met twaalf jaar en hun ouders kunnen helpen. Producten uit het assortiment zijn bijvoorbeeld mini mama momenten, verzin-het-zelf-voorleesboek, kletsmagazines en kletskaarten, checkpads, boodschappenblokken en meer. Op de website van Gezinnig vind je verder een blog met updates over producten, tips, tricks en interviews rondom het thema gezinsleven. Klanten die in de webshop producten bestellen voor tien uur ’s avonds, zullen vrijwel altijd de volgende werkdag de producten in huis hebben. Retourneren is bij Gezinnig binnen veertien dagen na ontvangst toegestaan zonder opgaaf van reden. Het bedrijf heeft ook een portal speciaal voor B2B klanten. Het bedrijf Gezinnig is gevestigd in Amsterdam.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Gezinnig. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je jouw ervaringen met bestellen bij Gezinnig met ons delen of wil je graag eerst de beoordelingen van andere klanten lezen voordat je beslist iets te gaan kopen? Lees hier onafhankelijke reviews van echte klanten en bepaal aan de hand daarvan of je Gezinnig een betrouwbare winkel vindt. Ook iets gekocht bij Gezinnig deel dan jouw ervaring, in een review, door te vertellen hoe je bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie. Help anderen een goede keuze te maken door zowel jouw negatieve als positieve ervaringen te delen. Hoe meer beoordelingen verzameld kunnen worden hoe beter en completer we een beeld van Gezinnig kunnen vormen. Met dat beeld kunnen we anderen helpen om een juiste keuze te maken.

Beoordelingen en reviews worden gescreend en valse beoordelingen worden zoveel mogelijk verwijderd. We hechten veel waarde aan onafhankelijke en oprechte ervaringen zodat iedereen een eerlijk en betrouwbaar beeld kan vormen. Heb je na het lezen van deze reviews een keuze kunnen maken en een bestelling gedaan bij Gezinnig laat je mening dan achter en help anderen ook in het maken van hun keuze.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Gezinnig

Gezinnig

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.