5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  10
  Super zwembad
  Vooral geboekt voor het zwembad voor de kinderen en we zijn niet teleurgesteld. Voor de waterratten is de Vossenburcht geweldig.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Sinds jaar en dag
  Echt een nostalgische plek voor mij, ik kwam hier vroeger al met mijn ouders en grootouders en neem er nu mijn eigen kinderen mee naartoe. De vossenburcht is een topplek en nog steeds even leuk als vroeger.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Favoriete familiecamping
  De Vossenburcht is echt ons favoriete adres met de kids. Geweldig park, mooie accommodaties en superveel te doen voor de jongelingen.
  2

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

De Vossenburcht

De Vossenburcht is een familiecamping die gelegen is in IJhorst. Vakantieganger kunnen daar makkelijk een accommodatie boeken om een van een welverdiende vakantie te genieten. Op website van De Vossenburcht bestaat er de mogelijkheid om verschillende accommodaties te reserveren zoals vakantiehuisjes, camping en boomhutten. Online kan de reservering snel geschieden. Het aanbod van de verschillende accommodaties is op de website duidelijk weergegeven middels afbeeldingen. Verder is het mogelijk om een virtuele tour door de camping te nemen via de website. Op die manier kunnen vakantiegangers ook een goed beeld hebben van het geheel. Dit maakt het ook eenvoudiger om te kiezen voor een geschikte plek. Op de website zijn er ook verschillende blog berichten te vinden die verslag doen over ervaringen van vakantiegangers die eerder een accommodatie hebben geboekt en hun ervaring delen. Onderaan de website zijn er algemene informatie te vinden zoals conctactgegevens van de organisatie. Deze contactgegevens kunnen gebruikt worden om contact te leggen met de klantenservice voor het stellen van eventuele vragen. Verder kunnen reizigers zich opgeven voor een nieuwsbrief die ze op de hoogte houdt van de verschillende aantrekkelijke deals. Het opgeven voor de nieuwsbrief geschiedt door een mail adres door te geven.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met De Vossenburcht. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Er zijn veel verschillende reis en vakantie platformen, waardoor het lastig kan zijn een keuze te maken. Lees hieronder reviews, feedback en meningen van andere die al ervaringen hebben opgedaan met De Vossenburcht. Heb je al eens gebruikgemaakt van De Vossenburcht, dan kun je hieronder een review achterlaten. Deze informatie helpt anderen die op het punt staan een beslissing te nemen.

Door zoveel mogelijk eerlijke en onafhankelijke reviews te verzamelen kan een goed beeld worden gevormd over De Vossenburcht. Zowel positieve, als negatieve reviews en feedback zijn daarbij belangrijk. Om te zorgen dat de reviews geen valse informatie of onwaarheden bevatten worden deze allemaal gecontroleerd. Lees daarom hieronder echte, betrouwbare reviews.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk De Vossenburcht

De Vossenburcht

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.