4.5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 9/10
(2 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Prachtige reis
  Met het hele gezin op reis geweest naar Ierland. Alle elementen waardoor wij hiernaar toe wilden hebben wij ook meegemaakt. Een geweldige gezinsvakantie, mede mogelijk gemaakt door Echt Ierland!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  8
  Erg goed
  Voor ons als Ierland liefhebbers een schat aan informatie en we hopen spoedig weer op pad te kunnen naar ons geliefde Ierland.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Echt Ierland

Bij Echt Ierland kunnen reizigers terecht voor het boeken van een vakantiebestemming in Ierland. Op de website wordt er uitgebreid informatie verschaft over de verschillende mogelijkheden die er zijn in Ierland. Via de website van echtierland.nl is het voor reizigers mogelijk om een reis te boeken naar Ierland. Het afrekenen kan natuurlijk online veilig geschieden. Indrukken van de verschillende plekken in Ierland zijn ook duidelijk te zien op de website van echtierland.nl. Puur voor de inspiratie is er op de website van echtierland.nl ook verschillende blog artikelen op de website geplaats om toekomstige reizigers een indruk te geven van hoe hun het geheel hebben ervaren. Los van de blog artikelen zijn er ook reisverslagen op de website geplaats. Deze verslagen zullen ook een inspirerend effect hebben op de reizigers die van plan zijn om een reis te boeken naar Ierland. Helaas heeft Echt Ierland ernstig te kampen gehad met de corona situatie. In het verlengde hiervan is er een noodkreet vervat in een statement van de organisatie. Deze statement is weer terug te lezen op de website onder de categorie ‘actueel’.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Echt Ierland. De beoordeling van 9/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Echt Ierland en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Een reis of vakantie geboekt of een bezoek gebracht aan Echt Ierland? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een review. Door te vertellen hoe dit is verlopen, van aankoop tot de ervaring op de website en eventuele problemen of klachten. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te krijgen van Echt Ierland. Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of valsheid.

Vorm jouw mening over Echt Ierland door reviews van anderen te lezen of laat je mening achter als je onlangs een bezoek hebt gebracht of gebruik hebt gemaakt van de service. Lees hier beoordelingen van klanten over Echt Ierland! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de betrouwbaarheid, het contact, annuleringen en omboekingen en de prijs.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Echt Ierland

Echt Ierland

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.