Gemiddelde beoordeling:
10
10
2Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
2Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
2Reviews

Plusport

Plusport is een opleidingsplatform van Visma. Op de site kunnen e-learnings worden gevolgd voor onder andere VCA, HACCP, BHV, NEN 3140 en ATEX-certificering. De e-learnings zijn gemaakt in samenwerking met verschillende erkende opleiders op de desbetreffende gebieden. Na het volgen van een e-learning is het mogelijk om online examen te doen en een certificaat te behalen.

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Plusport, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Plusport, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Plusport dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Plusport is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Alle reviews

  Aantal reviews: 2
 1. Beoordeling:

  10
  Goed geregeld
  Ik ben onder de indruk van hoe strak alles geregeld is bij plusport, hierdoor kon ik mijn cursus gewoon razendsnel afronden en dat is wat je wilt. Het is een “moetje” en dat snappen ze hier heel goed.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  1 dagje HACCP
  Supersnel het HACCP papiertje gehaald dat we nodig hadden voor ons bedrijf. Overzichtelijk platform en professionele afhandeling.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Plusport

Plusport

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.