5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Michael Kors

Michael Kors is een wereldberoemd luxemerk dat hoogwaardige kleding, tassen, schoenen en accessoires aanbiedt aan consumenten over de hele wereld. Het bedrijf werd in 1981 opgericht door Michael Kors en is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste modelabels ter wereld. De Michael Kors online winkel biedt een breed scala aan producten voor mannen en vrouwen. Klanten kunnen vanuit hun luie stoel de nieuwste collecties kleding, tassen, schoenen en accessoires bekijken. De site biedt ook advies over de stijl van verschillende stukken uit de collectie en tips om een modieuze garderobe samen te stellen. Klanten kunnen ook profiteren van exclusieve aanbiedingen en kortingen bij het winkelen in de Michael Kors online winkel. Klanten kunnen genieten van gratis verzending bij aankopen boven een bepaald bedrag, of zelfs speciale kortingen krijgen bij aankoop van meerdere artikelen in één aankoop. De winkel biedt ook loyaliteitsbeloningen voor frequente shoppers. In het algemeen kunnen klanten bij de Michael Kors online winkel terecht voor kwaliteitsproducten die perfect zijn voor elke gelegenheid. Van alledaagse basics tot kleding voor speciale evenementen, klanten zullen iets stijlvols vinden in de online winkel van het wereldberoemde luxemerk. Met zijn ruime keuze aan artikelen en exclusieve aanbiedingen proberen ze van de Michael Kors Online Store de beste plek te maken om te winkelen voor modieuze kleding, tassen, schoenen en accessoires.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Michael Kors. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Wil je lekker naar de winkel maar graag van te voren weten of de winkel die je op het oog hebt wel goed wordt beoordeeld? Wij verzamelen onafhankelijke reviews over fysieke winkels, ook over Michael Kors. Deze worden stuk voor stuk handmatig beoordeeld zodat jij verzekerd bent van een authentiek beeld over Michael Kors.

Ook als je zelf een goede of juist minder goede ervaring hebt met Michael Kors nodigen we je graag uit deze te delen. Op deze manier help je toekomstige klanten een handje met hun keuze en kunnen wij het platform zo nuttig mogelijk maken. Het schrijven van een review over Michael Kors kan alleen na een echte ervaring zodat een authentiek beeld kan worden gegarandeerd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Michael Kors

Michael Kors

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.