5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(2 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 2
  1. Beoordeling:

    10
    Sendcloud is een goede partij voor webshop zendingen.
    Sendcloud is al jaren ons vertrouwde systeem voor het beheren van zendingen, retouren, het printen van labels en het openen van tickets voor zendingen waar (helaas) een probleem mee is.

    De klantenservice van Sendcloud is niet snel, maar denkt wel heel goed met je mee.

    Daarnaast worden er voortdurend nieuwe features en functies toegepast op het platform waardoor je altijd voorop loopt ten opzichte van je concurrentie. Ook de plugin voor Woocommerce van Sendcloud werkt goed, daarmee kunnen klanten bijvoorbeeld zelf een afhaallocatie selecteren en dat meegeven tijden het afrekenen van de bestelling.

    Samengevat krijgt Sendcloud een 9 van ons. Waarom geen 10? Omdat er enkele keren per jaar een storing is waardoor je dus even geen labels kunt printen. Verder is het een platform dat wat ons betreft helemaal perfect is.

    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer
  2. Beoordeling:

    10
    Sendcloud is betrouwbaar en voordelig.
    Ik gebruik al enkele jaren zonder onderbrekingen de diensten van Sendcloud omdat het ontzettend stabiel werkt, veel mogelijkheden biedt en voordeel geeft op de verzendtarieven. Mijn shop is verbonden met mijn Sendcloud dashboard via de plugin die ze hebben gemaakt, die werkt perfect samen met WordPress en Woocommerce. Daarnaast maak ik ook gebruik van het versturen van Track en trace codes naar mijn klanten, dat is prettig, en ook kunnen klanten dankzij SendCloud gebruik maken van de levering bij een postkantoor of servicepunt. De adressen hiervan kunnen tijdens het afrekenen worden gekozen op basis van het ingevulde adres van de klant, dit is een mooie toevoeging aan mijn shop. De verzendlabels kunnen eenvoudig vanuit het dashboard van Sendcloud worden geprint.
    Je zit overigens ook niet aan een abonnement vast of iets dergelijks, je betaalt uitsluitend voor de zendingen die je via Sendcloud hebt aangemaakt, dus als je het even niet gebruikt, dan kost het je niets.
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Sendcloud

Sendcloud is een cloudgebaseerd verzendplatform dat bedrijven een reeks tools en functies biedt om hun verzend- en logistieke processen te stroomlijnen. Het platform is opgericht in 2012 en heeft zijn hoofdkantoor in Nederland. Sendcloud stelt bedrijven in staat om verbinding te maken met meerdere vervoerders, waaronder binnenlandse en internationale vervoerders, om verzendtarieven te vergelijken en de beste optie voor hun behoeften te kiezen. Het platform biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee bedrijven hun verzend- en logistieke activiteiten vanaf één locatie kunnen beheren. Sendcloud bevat ook een systeem voor orderbeheer, waarmee bedrijven hun orders kunnen importeren van verschillende e-commerceplatforms zoals Shopify, Magento en WooCommerce. Hierdoor kunnen bedrijven hun verzend- en logistieke processen naadloos beheren en het risico op fouten en vertragingen verminderen. Het platform geeft gebruikers toegang tot een reeks verzendetiketten en pakbonnen, zodat ze hun verpakking en branding kunnen aanpassen. Het platform biedt gebruikers tracking- en tracinginformatie, zodat ze hun klanten op de hoogte kunnen houden van de status van hun bestellingen. Het bedrijf biedt ook een gratis plan voor bedrijven die alleen basisfunctionaliteit nodig hebben. De prijsplannen zijn gebaseerd op het aantal zendingen en de vereiste vervoerders, met duurdere plannen die meer geavanceerde functies bieden, zoals internationale verzending, prioriteitsondersteuning en meer. Het platform geeft gebruikers ook toegang tot een reeks analyse- en rapportagetools, zodat ze inzicht krijgen in hun verzend- en logistieke processen en datagestuurde beslissingen kunnen nemen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Sendcloud. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 2 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld Sendcloud, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over Sendcloud. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Sendcloud

Sendcloud

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.