4.4/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 8.8/10
(5 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 5
  1. Beoordeling:

    4
    Slechte voorlichting over teak tuintafels van Rough
    In november 2022 complete ovale eettafel van Rough gekocht met bijpassende stoelen en in maart 2023 nog een Rough ovale eettafel. Mooi design en mooie tafels, echter er werd niet verteld dat het teak zou gaan scheuren, wel dat het zou verkleuren. Het verkleuren werd getoond met een teak tafel die buiten had gestaan. Vergrijzen is prima maar na een paar maanden de tafels te hebben gebruikt bleek dat op diverse plekken het teak blad was gaan scheuren en omhoog gaat staan. E-mail met foto’s gestuurd maar het werd afgedaan dat dit normaal was voor deze tafels. Na veel gezeur werd ons uiteindelijk een voucher aangeboden maar na bezoek aan de winkel in Amersfoort bleek er geen alternatief te zijn voor ovale tafels. Conclusie , aardige verkopers , slechte klanten service en de tafels uiteindelijk maar gehouden. Wij kopen daar niets meer .
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer
  2. Beoordeling:

    10
    Grote naam, grote service
    Kees Smit is natuurlijk een grote naam waar je wat van verwacht. Dit is volledig waargemaakt in zowel de kwaliteit van de lounge set als de service en professionaliteit van het team.
    1

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer
  3. Beoordeling:

    10
    Lounge set
    Zo super geslaagd vanmorgen . Iedereen was heel vriendelijk en behulpzaam . Een feestje om daar rond te kijken in die enorme keuze . En dan heerlijk koffie met krentewegge!!! Onze dag was goed !! En we komen zeker terug !
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer
  4. Beoordeling:

    10
    mooi en goed
    Vorige week heb ik mijn nieuwe tuinbank gekregen en die is van ontzettend goede kwaliteit en werd in nette staat bezorgd dus bedankt kees smit!
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer
  5. Beoordeling:

    10
    mooie tuintafel
    Vorige week een mooie tuintafel gekocht bij Keessmit. De kwaliteit is goed, bezorging is snel en hij was goed verpakt. 5 sterren verdiend!
    0

    0

    Je hebt al gestemd!

    Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Kees Smit

Tuinmeubelenbedrijf Kees Smit startte in 1942 als huis aan huis verkopers van huishoudelijke artikelen. In 1981 specialiseerde ze zich pas in het verkopen van enkel Tuinmeubelen. Tegenwoordig zijn ze actief in onder meer Nederland, Duitsland en België en bieden ze een veel breder assortiment aan tuinspullen dan enkel tuinmeubelen. Ook zijn er twee experience stores in Almelo en Amersfoort.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Kees Smit. De beoordeling van 8.8/10 is gebaseerd op 5 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 4.4 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen van Kees Smit waarin ervaringen uit zowel de winkel als de webshop staan beschreven. Bent u van plan iets te gaan kopen bij Kees Smit dan kunt u op basis van deze ervaringen een overwogen keuze maken. Heeft u onlangs iets gekocht bij of een bezoek gebracht aan Kees Smit, deel dan deze ervaring, in een review, door te vertellen hoe de bestelling is verlopen, van aankoop tot levering en eventuele garantie of behandeling van klachten.

Door feedback en ervaringen met elkaar te delen kunnen we in de toekomst steeds betere en gerichtere keuzes maken wat betreft fysiek of online winkelen. Onafhankelijke reviews helpen bij het maken van een keuze voor een bepaalde winkel. Help anderen door jouw beoordeling te geven over Kees Smit en laat zien welke ervaringen jij hebt gehad in de winkel met het assortiment, aankoop, service en de betrouwbaarheid.

Vorm jouw mening over deze winkel door reviews van anderen te lezen. Lees hier onafhankelijke beoordelingen van echte klanten over Kees Smit!

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Kees Smit

Kees Smit

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.