5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Bip&Go

Bip&Go is een dienstverlener van geautomatiseerde tolbetalingsoplossingen die zijn ontworpen om reizen voor zijn gebruikers te vereenvoudigen. Het bedrijf is gevestigd in Europa en richt zich op het verbeteren van de rijervaring door het faciliteren van naadloze tolbetalingen in Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Klanten van Bip&Go kunnen kiezen uit verschillende abonnementen op basis van hun individuele behoeften en gebruiksfrequentie. Deze zijn verschillend geprijsd, afhankelijk van hoe vaak de klant van plan is de snelwegen te gebruiken. De abonnementen omvatten functies zoals gereserveerde rijstroken bij tolstations en compatibiliteit met meer dan 1300 uitgeruste parkeerterreinen. Met het geautomatiseerde tolbetalingssysteem van Bip&Go kunnen bestuurders tolstations passeren zonder te stoppen. De tollabeltechnologie communiceert met het tolplein, verwerkt automatisch de tol en laat bestuurders zonder oponthoud passeren. Dit resulteert in een aanzienlijke tijdsbesparing voor de gebruiker en een vlottere reis. De mobiele app biedt functies waarmee gebruikers hun toluitgaven kunnen bijhouden, hun routes kunnen plannen, oplaadstations kunnen vinden en zelfs parkeerplaatsen kunnen reserveren.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Bip&Go. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Lees op deze pagina beoordelingen over Bip&Go en help anderen door ook jouw ervaringen achter te laten. Ben jij klant bij Bip&Go? Deel dan jouw ervaring, in de vorm van een beoordeling. Door te vertellen hoe dit bevalt, van aankoop tot service, of onverhoopte klacht, helpt u anderen een compleet beeld te krijgen. zowel positieve als negatieve ervaringen zijn belangrijk om een betrouwbaar overzicht te ontwikkelen.

Om te zorgen voor onafhankelijke en eerlijke reviews, worden alle geplaatste beoordelingen gecontroleerd en eventueel gemodereerd bij onwaarheden of schending van onze richtlijnen. Help mee om voor iedereen een zo goed mogelijke basis te creëren, door zoveel mogelijk ervaringen en feedback te delen kunnen er betere beslissingen worden genomen in het aankoopproces.

Lees onafhankelijke reviews van klanten over Bip&Go! Zie welke ervaringen zij hebben gehad met de aankoop, service en de betrouwbaarheid bij dit bedrijf.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Bip&Go

Bip&Go

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.