5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Boerschappen

Boerschappen is een bedrijf dat boodschappen abonnementen aanbiedt in Nederland. De dienst richt zich voornamelijk op het leveren van verse, seizoensgebonden en lokaal geproduceerde producten, zuivel en vleesproducten rechtstreeks aan consumenten. Het bedrijf werkt samen met lokale boeren en producenten om boxen samen te stellen met verschillende ingrediënten die bedoeld zijn om een gezond dieet te ondersteunen en duurzaam eten te bevorderen. Klanten kunnen kiezen uit verschillende soorten dozen op basis van hun dieetvoorkeuren en de grootte van hun huishouden. Elke box is ontworpen om de essentiële ingrediënten voor wekelijkse maaltijden te bieden, met zowel veelzijdigheid als gemak voor het plannen van maaltijden. Boerschappen wil consumenten in contact brengen met vers voedsel van hoge kwaliteit en tegelijkertijd de lokale landbouw ondersteunen. De service vereenvoudigt het inkoopproces doordat klanten zich kunnen abonneren op regelmatige leveringen, waardoor er een directe link ontstaat tussen lokale boerderijen en eettafels zonder tussenpersonen. Deze aanpak zorgt niet alleen voor versheid, maar helpt ook om het aantal voedselkilometers te verminderen en de lokale economie te ondersteunen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Boerschappen. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld Boerschappen, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over Boerschappen. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Boerschappen

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Boerschappen.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.