5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Bookbeat

Bookbeat is een dienst in luisterboeken die wordt aangeboden in abonnementsvorm. Het bedrijf is in 2005 opgericht en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in de luisterdienst van boeken. Er kan gratis een account aangemaakt worden waarna een abonnement kan worden afgesloten. Het is mogelijk om de dienst via de website te gebruiken, en ook via de app voor mobiele apparaten. Er is een functionaliteit beschikbaar om de luisterboeken vooraf te downloaden zodat ze later te beluisteren zijn wanneer er geen gebruik kan worden gemaakt van mobiel internet of wifi. De dienst kan worden gevolgd op de volgende Social media: Facebook, Instragram, LinkedIn en Youtube.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Bookbeat. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Bookbeat, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Bookbeat, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Bookbeat dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Bookbeat is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Bookbeat

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Bookbeat.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.