2.2/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 4.4/10
(5 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 5
 1. Beoordeling:

  4
  Goed en slecht
  Op 1 april met onze kleinzoon naar het dolfinarium geweest.
  Helaas troffen we het niet met het weer, het was erg regenachtig en de buitenactiviteiten zijn dan een stuk minder leuk. De dolfijnenshow was erg leuk, ook de zeeleeuwen erg leuk. Op zich is het Dolfinarium erg mooi en leerzaam. Tot zover het goede nieuws, dan het slechte, we wilden lunchen in het Restaurant. Alleen de Dageraad was open en dit restaurant is echt slecht. Het eten is steenkoud, de dames achter de balie volstrekt ongeïnteresseerd. Koud eten terug gebracht, lauw eten weer meegekregen. Een friet met 1 kroket kon niet, het was alleen friet met 2 kroketten. Voor de kleine een kindermenu met friet, appelmoes en kipdingen. Je betaalt €13.50 voor een bordje friet en 2 kroketten. Goed, goedkoop is anders, maar dan wel graag warm!!!! Schandalig dat dit zo is. Er ligt hier een schone taak voor het management om hier iets aan te doen. Ons zien ze er in ieder geval niet meer….
  0

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Geweldige dag
  Een hele leuke dag gehad. Ik zag ook wel een aantal dingen die wellicht hun beste tijd gehad hadden, maar het was absoluut geen belemmering voor een leuke dag. Voor de kinderen was het werkelijk fantastisch.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Saai
  Wat vroeger show was, is nu een educatieve biologieles met mededelingen over dat de mens een gevaar vormt voor de natuur. Overal posters over afval in zee/plastic soep. En bij iedere presentatie wordt dat weer benadrukt. Zeeleeuwenshow vast gesloten, hoewel er wel daar een zeeleeuw zat te piepen. Het is er erg slecht onderhouden ook. Krabbenzee zit geen enkele krab. Strandje vies, zwembad ijskoud en te druk. Zonde van het geld. Voor corona was het nog geweldig met de gezellige shows. Nu mag niets meer. Walrus mag niet trots op borst slaan, zeeleeuw mag niet meer gekust worden door verzorger of omhelsd. Dolfijnen mogen niet meet sprong maken met neus tegen bal. Alleen nog maar serieus gebrabbel
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 4. Beoordeling:

  4
  Slecht
  Slechte zaak bijna alles dicht en wat er open was Niet te betalen Entree ook super duur, en wat krijg je ervoor? Niks echt schandalig oud vies en niks open Zonde geld
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 5. Beoordeling:

  2
  Triest
  Dolfinarium Harderwijk, wat een trieste bedoening. Eigenlijk gewoon schandalig zoals het er uit ziet. Okay heel even wat educatiefs gehoord en er zal zeker goed voor de dieren gezorgd worden en nuttige onderzoeken gedaan worden, maar verder…..achterstallig onderhoud, veel gesloten etablissementen, kleine onooglijke aquariums, smerige vloeren en mussen in het restaurant en in de keuken van het restaurant, ze vlogen af en aan echt onhygiënisch.
  En dan in het Onder Odiezee, waar je oog in oog zou kunnen komen te staan met een paar dolfijnen. Zou kunnen, maar helaas is het water zo groen en troebel dat je alleen schimmen van de dolfijnen kunt zien.
  Er valt bijzonder weinig te beleven en dat allemaal voor 28,50 pp (d.i. de normale entreeprijs, maar er is vaak korting) parkeren kost 10,50 op een terrein waar je je nek breekt over kuilen of losliggende stenen. Kortom een teleurstellend bezoek aan dit park, absoluut geen aanrader.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Dolfinarium

Dolfinarium Harderwijk is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. In 1965 opende het dolfinarium voor publiek en breidde het park uit met steeds meer nieuwe omgevingen voor zeezoogdieren. In 2017 is de focus verlegd op het openen van meer attractie zonder dieren en kwam er zowel een waterpretpark als waterglijbanen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Dolfinarium. De beoordeling van 4.4/10 is gebaseerd op 5 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 2.2 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Dolfinarium, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Dolfinarium, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Dolfinarium dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Dolfinarium is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Dolfinarium

Dolfinarium Harderwijk

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.