Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Easybroker

Het platform Easybroker wil het toegankelijker maken voor particulieren en bedrijven om te beleggen in aandelen en obligaties. Dit kan inmiddels op meer dan 100 verschillende beurzen over de hele wereld. Het idee achter de website is om beleggen overzichtelijk en eenvoudig te maken. Dit is voor mensen die willen beleggen met enkele handelingen per maand een oplossing, omdat andere platforms vaak zijn ingericht op actieve handelaren die veel verstand hebben van de materie. Er zijn een aantal tools ontwikkeld om je te helpen met kiezen welk aandeel je wilt kopen, en om de aanschaf en handel in deze aandelen overzichtelijk te houden. Het bedrijf staat onder continu AFM toezicht en heeft de tarieven inzichtelijk op de website gezet zodat je hier niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast werkt er een team die kan helpen bij vragen over beleggen of over bijvoorbeeld het openen van een nieuwe rekening.

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Easybroker, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Easybroker, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Easybroker dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Easybroker is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Easybroker

Easybroker

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.