5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(3 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 3
 1. Beoordeling:

  10
  Strak schilderwerk, prettig persoon!
  Laurens heeft eind mei 2023 al het houtwerk aan de buitenkant van ons vier verdiepingen tellende huis geschuurd, in de grondverf gezet en afgelakt. Hij werkt uiterst precies, zowel qua schilderwerk als qua zorg voor de omgeving. Stof wordt keurig opgevangen en de restjes verwijdert Laurens vervolgens nog even met de stofzuiger. Knoeien was er niet bij en de enkele druppel die toch ontsnapte, werd meteen grondig weggepoetst. Laurens stelde zich bescheiden en respectvol op, was zich steeds bewust van zijn aanwezigheid in onze privéruimte. Een verademingbten opzichte van veel anderen!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Huis weer strak in de lak voor de winter
  Team werk door vakschilders Dennis en Tony. Huis ziet er weer perfect uit, mooi op tijd voor de winter.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  10
  Supermooi werk afgeleverd!
  Het werk is eerst echt goed onderzocht, zwakke plekken geïdentificeerd èn gerepareerd (rotte plekken in houtwerk, gebreken van de dakgoot). En vervolgens alles goed kaal, ondertussen advies over de kleurstellingen, grondverf in kleur aangebracht en strak afgelakt. Erg blij met het resultaat!
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Eigenhuis Schilderplan

Via Eigenhuis Schilderplan kunnen huiseigenaren en vakbekwame schilders elkaar vinden, de website maakt het mogelijk voor huiseigenaren om middels een abonnement het schilderwerk bij te laten houden op het huis. Op die manier wordt een hoge kwaliteit en een zorgeloos onderhoud mogelijk gemaakt. De redenen voor een huiseigenaar om niet zelf het schilderwerk te doen zijn vaak: Geen zin, geen tijd of erkenning van de goede kwaliteit die een vakman kan leveren. Er kan via de website Eigenhuisschilderplan.nl eenvoudig contact worden opgenomen met het Nederlandse bedrijf, ook kan er eenvoudig een abonnement worden aangegaan. De offerte kan via de website worden aangevraagd, dat is kostenloos.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Eigenhuis Schilderplan. De beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 3 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Enkele belangrijke dingen bij dienstverleners zijn de prijs/kwaliteit verhouding, mogelijke kortingen, betrouwbaarheid en bereikbaarheid. Veel bedrijven doen hierover beloftes op hun website. Maar kunnen ze deze ook waarmaken? Door reviews te lezen over Eigenhuis Schilderplan van echte klanten en gebruikers krijg je een goed beeld van de diensten. Zo weet jij zeker of Eigenhuis Schilderplan iets voor jou is en betrouwbaar te werk gaat.

De reviews op dit platform worden handmatig gecontroleerd zodat zowel goede als slechte ervaringen van echte klanten komen. Wij raden je aan om bij het kiezen voor een dienstverlener altijd goed vooronderzoek te doen omdat je meestal voor langere tijd in zee gaat met een partij. Als je na het lezen van de beoordelingen overtuigd bent, of juist niet, heb je dit gebaseerd op ervaringen van echte klanten. Als je al gebruiker bent nodigen we je uit je ervaringen hier te delen om toekomstige klanten te helpen en het bedrijf te laten weten wat je van ze vindt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Eigenhuis Schilderplan

Eigenhuis Schilderplan

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.