5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Heel leuk!
  Tijdens lockdown voor het eerst mee begonnen en we hebben nu een leuk groepje waarmee we af en toe digitaal een escaperoom doen (naast de echte natuurlijk ­čśë
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Escape Tours

Escape Tours is een aanbieder van een digitale speurtocht die klanten kunnen doen middels de app van Escape-tours die vooraf geïnstalleerd dient te worden. De app brengt klanten langs een route door een stad naar keuze terwijl de gebruiker gedurende de rit puzzels en raadsels op moet lossen. Wanneer alle uitdagingen succesvol worden afgesloten kan binnen 2 uur een geheime uitgang worden gevonden waarmee de gebruiker gewonnen heeft. Escape-Tours.com biedt deze dienst aan in vele steden over de wereld en kan eenvoudig online besteld worden. Een tour kan op een moment naar keuze worden gestart en is verder alleen afhankelijk van de digitale app. Het is mogelijk om de uitdagingen van Escape tours te doen met enkele personen maar ook met grotere groepen. Contact kan eenvoudig via de telefoon, email en het contactformulier op de website. Mensen die graag een ervaring van Escape Tours cadeau doen kunnen een cadeaubon kopen op de website.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Escape Tours. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld Escape Tours, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over Escape Tours. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Escape Tours

Escape Tours

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.