1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Geen SWIFT ontvangsten bij FINOM
  Op de website van FINOM staat vermeld dat men SEPA en SWIFT overboekingen kan doen en geld kan ontvangen over de hele wereld. Men zegt er niet bij dat men geen SWIFT betalingen kan ontvangen. SEPA betalingen duren langer dan bij een reguliere bank. Een overmaking van een Nederlandse FINOM rekening naar een Nederlandse BINQ bank rekening duurt een dag.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Finom

Finom is een online bank die het systeem wil vereenvoudigen en een aantal slimme oplossing aanbiedt, speciaal voor zelfstandig ondernemers en kleine bedrijven. Het openen van een rekening kan geheel online en de betaalrekeningen zijn op een manier samengesteld dat deze zeer flexibel te gebruiken zijn. Daarnaast is het mogelijk om de rekening te integreren met allerlei andere programma’s en software. De rekening is daarnaast goedkoper dan de rekeningen die bij grote banken worden afgesloten door de meeste bedrijven. Een overzicht van de gehele dienstverlening kun je vinden via de website van Finom, die is te vinden op het domein Finom.co. De bank wil er alles aan doen om de dienstverlening transparant te houden en om een aantal aantrekkelijke extra’s aan te bieden. Ook kun je bijvoorbeeld facturen sturen en de betaalstatus automatisch bijhouden. Ook is de gehele interface geschikt gemaakt om via de mobiele telefoon te gebruiken.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Finom. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Enkele belangrijke dingen bij dienstverleners zijn de prijs/kwaliteit verhouding, mogelijke kortingen, betrouwbaarheid en bereikbaarheid. Veel bedrijven doen hierover beloftes op hun website. Maar kunnen ze deze ook waarmaken? Door reviews te lezen over Finom van echte klanten en gebruikers krijg je een goed beeld van de diensten. Zo weet jij zeker of Finom iets voor jou is en betrouwbaar te werk gaat.

De reviews op dit platform worden handmatig gecontroleerd zodat zowel goede als slechte ervaringen van echte klanten komen. Wij raden je aan om bij het kiezen voor een dienstverlener altijd goed vooronderzoek te doen omdat je meestal voor langere tijd in zee gaat met een partij. Als je na het lezen van de beoordelingen overtuigd bent, of juist niet, heb je dit gebaseerd op ervaringen van echte klanten. Als je al gebruiker bent nodigen we je uit je ervaringen hier te delen om toekomstige klanten te helpen en het bedrijf te laten weten wat je van ze vindt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van Finom

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij Finom.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.