5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Fitzwanger Online

Fitzwanger Online is een webshop die jou helpt om in beweging te blijven tijdens de zwangerschap. Het bedrijf is namelijk gespecialiseerd in online zwangerschapscursussen die het mogelijk maken om thuis te kunnen sporten. Daarbij zijn er verschillende video’s te vinden. Iedere les is anders en op een eigen niveau. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen omgeving voor jou ontwikkeld, waardoor je ook bij andere zwangerschappen de video’s weer kunt raadplegen. Bij het bedrijf staat gebruiksgemak voorop, waardoor de gehele website eenvoudig ingericht is.Om gebruik te maken van de omgeving moet je je aanmelden bij Fitzwanger Online. Hiervoor dien je een aantal gegevens in te vullen en het bedrag te betalen. Je kunt hiervoor uit verschillende pakketten, welke in een andere prijsklasse komen. Daarna krijg je de inloggegevens en een e-book met tips en recepten. Je kunt, afhankelijk van jouw zorgverzekering, een deel van de kosten vergoed krijgen. Je kunt tevens 1 week bedenktijd terugvinden bij het bedrijf. De algemene voorwaarden van het bedrijf zijn op de website terug te vinden.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Fitzwanger Online. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Fitzwanger Online, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van Fitzwanger Online, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij Fitzwanger Online dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar Fitzwanger Online is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Fitzwanger Online

Fitzwanger Online

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.