Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews
Gemiddelde beoordeling:
10
10
0Reviews

Gelato

Het bedrijf Gelato is in meer dan 30 landen actief op het gebied van het bedrukken van producten. Dit doen zij on demand, wat wil zeggen dat het product direct via de site kan worden ontworpen en vervolgens wordt verzonden vanuit een lokale productiefaciliteit. Dit zorgt ervoor dat, ondanks het wereldwijde karakter van het bedrijf, dat de zendingen toch vanuit een lokaal distributiecentrum verzonden kunnen worden en de levertijd dus kort is. Dit is een unieke eigenschap van een print on demand bedrijf, omdat dat vaak een langere levertijd heeft. Ondernemers kunnen gebruik maken van de diensten van Gelato om de klanten in hun eigen land van dienst te zijn met de bedrukte artikelen van het bedrijf. Inmiddels kun je naast kleding, ook telefoonhoesjes, behang en accessoires laten bedrukken. Het bedrijf kan ook helpen met het integreren van de ontwerp software in de eigen webshop van de ondernemer die de producten aanbiedt aan hun klanten.

Schrijf jij ook een review?

Bij veel dienstverleners ga je een samenwerking voor langere tijd aan. Ben jij benieuwd wat anderen van Gelato vinden of vonden en of zij betrouwbaar te werk gaan? Lees dan de onafhankelijke reviews om een goed beeld te krijgen van Gelato. Bijvoorbeeld over de service, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid. Ook of de functionaliteit goed bevalt kun je hierin goed beoordelen.

Heb jij een ervaring met Gelato en wil je deze graag delen met andere potentiele klanten? Die kun je hier schrijven, we nodigen je uit dit zo uitgebreid mogelijk te doen om het platform zo nuttig mogelijk te maken. Echte onafhankelijke reviews zijn namelijk schaars, maar voor het vormen van een goede mening over Gelato voordat je klant wordt is het wel een zeer goede methode.

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn HIER.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Lees reviews en bekijk Gelato

Gelato

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.