1/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 2/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  2
  Niet klantvriendelijk, verlengd zonder overleg contracten en geeft op alle vragen een nee!
  Gostudent is een internationaal bedrijf waardoor je een contactpersoon krijgt die geen bevoegdheden heeft. Op alle verzoeken komt dan ook een nee. Ook verlengen ze automatisch je contract. Daardoor bleven we uiteindelijk na het examen met veel extra lessen zitten die niet vergoed werden.
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

GoStudent

GoStudent is een online bijlesplatform dat studenten verbindt met gecertificeerde bijlesgevers in verschillende vakken, van wiskunde en wetenschap tot talen en kunst. Het bedrijf werd in 2016 opgericht in Oostenrijk en is sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende aanbieders van online bijlesdiensten in Europa. Op de website van GoStudent, gostudent.org, kunnen studenten met een paar klikken online bijlessen boeken. De website biedt een gebruiksvriendelijke interface waarmee gebruikers naar bijlesgevers kunnen zoeken op basis van onderwerp, beschikbaarheid en andere voorkeuren. Het biedt ook een virtueel klaslokaal waar docenten en studenten in real time met elkaar kunnen communiceren via functies als videochat, schermdeling en een digitaal schoolbord. De tutoren van het bedrijf zijn gecertificeerde professionals die een strenge selectie- en opleidingsprocedure hebben doorlopen. Ze zijn beschikbaar voor één-op-één- en groepslessen en kunnen studenten op alle onderwijsniveaus, van basisschool tot universiteit, persoonlijke ondersteuning bieden. Het GoStudent-platform biedt ook extra hulpmiddelen voor studenten, zoals praktijkoefeningen, studiegidsen en leermateriaal. Het bedrijf zet zich in om onderwijs toegankelijker en betaalbaarder te maken en biedt een reeks prijsplannen voor verschillende budgetten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met GoStudent. De gemiddelde beoordeling van 2/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 1 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Onlangs gebruik gemaakt van de diensten van GoStudent, of maak je daar nog steeds gebruik van? Schrijf dan hieronder een review over jouw ervaringen, opmerkingen en feedback. Met deze review help je anderen die overwegen om ook gebruik te maken van GoStudent, om een completer beeld te krijgen. Alle reviews worden gecontroleerd op valsheid en onwaarheden zodat alleen echte en onderbouwde reviews worden weergegeven.

Ben je opzoek naar ervaringen bij GoStudent dan kun je op deze pagina de reviews lezen. Kom erachter hoe betrouwbaar GoStudent is ervaren, wat de voor- en nadelen van hun diensten zijn en hoe andere dit hebben beleefd.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van GoStudent

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij GoStudent.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.