2/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 4/10
(4 Reviews)

Alle reviews

  Aantal reviews: 4
 1. Beoordeling:

  2
  Wat een bedrijf, ga er niet mee in zee.
  Wat een bedrijf, ga er niet mee in zee!!!

  Na acceptatie offerte en gelijk betaalverzoek voor de aanbetaling in spanning afgewacht wanneer de panelen zouden worden geplaatst.
  Op woensdag 1 feb een telefoontje of ze een dag later zouden kunnen komen.
  Erg kort dag, maar ik was die dag toevallig vrij dus prima.
  Ze zouden er rond 13.00 zijn.
  Om 15.00 uur nog niemand gezien, dus maar gebeld met de planning.
  Nou dan gaat het beginnen.
  ik kom in de wachtrij, op positie 3.
  Dan logischerwijs naar 2 en dan naar 1.
  een paar tellen later terug naar positie 3!!
  En vervolgens wordt de verbinding verbroken!!!!!
  Nog een keer gebeld maar met hetzelfde resultaat.
  Inmiddels 2 uur verder.
  Intussen zijn de monteurs geaariveerd en beginnen met de werkzaamheden.
  Nadat ze de steiger hebben opgebouwd brengen ze de spullen naar boven.
  Intussen is de electricien ook gearriveerd en bekijkt de binnenruimte waar de omvormer komt te hangen.
  Om 17.15 uur mededeling van de monteurs dat alle spullen op het dak liggen en dat ze misschien een dag later zouden terug komen om de boel te monteren.
  Ik zeg “hoezo misschien “.
  Ik de planning maar weer gebeld, en jahoor weer dezelfde ellende.
  Na een kleine 3 kwartier eindelijk contact met de afdeling planning.
  Situatie uitgelegd en gevraagd hoe nu verder.
  Uiteindelijk een afspraak voor de volgende dag gemaakt.
  De volgende dag staan ze inderdaad om 8.00 uur voor mijn deur, en gaan gelijk aan net werk.
  Dan komt de electricien ook nog ff langs om te zeggen dat hij niet kan werken die dag wegens een blessure aan zijn voet.
  Vervelend vooral voor hem.
  Dus maar weer gebeld met de planning, en weer dezelfde ellende.
  ik ben toen maar in mijn auto gestapt en naar Ridderkerk gereden.
  Ze keken daar wel een beetje vreemd op toen ik daar stond.
  Uiteindelijk een vervolg afspraak kunnen maken voor een week later, 10 februari om 9.00 uur.
  om 11.30 uur nog niemand gezien, dus maar weer gebeld.
  en U raadt het al, weer die ellende van verbroken verbinding.
  Na een klein uur eindelijk contact met klantenservice.
  Die probeert met de planning contact te maken, maar diegene is er ff niet.
  Schijnbaar zit daar maar 1 persoon, en als deze niet op zijn/haar plek zit staat dat hele bedrijf stil!!
  Ik ben nu al 4 uur aan het wachten op mijn vrije dag!!
  Lisa van klantenservice heeft mij beloofd dat planning mij asap terug zou bellen.
  ben nu alweer een uur verder, nog steeds geen belletje van de planning.
  Ik ben benieuwd hoelaat ik wordt teruggebeld.
  Maar wat een bedrijf, totaal niet bereikbaar.

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 2. Beoordeling:

  10
  Uitstekend
  Erg tevreden over gang van zaken. Netjes op tijd komen installeren en werkend systeem achter gelaten. Alles bij elkaar duurde het 4 uurtjes om 12 panelen parallel te monteren. Super tevreden en wat een vakmanschap. Govolt nogmaals dank jullie wel voor de super ervaring.

  Het gaat jullie goed­čĹŹ

  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
 3. Beoordeling:

  2
  Gladde verkopers en verplichte aanbetaling, daarna alleen ellende mee gehad
  In januari contact met Go-Volt gehad. Ik zou een offerte krijgen en een flink bedrag zou moeten aanbetalen. Dit gebeurde binnen 1 dag en alles ging heel snel en ik betaalde ook gelijk het bedrag. Ik zou dan gebeld worden voor het plannen van een afspraak. Alles zou binnen 6 weken geïnstalleerd worden, werd mij verteld.

  En toen begon het….nadat ik 4 weken helemaal niets meer hoorde, belde ik met Go-Volt. De afdeling planning en klantenservice is eigenlijk niet te bereiken. Je hangt 10 minuten in de wacht en dan wordt de lijn gewoon verbroken. Na een paar dagen meerdere keren geprobeerd te hebben, kreeg ik iemand aan de lijn. Er was sprake van personele problemen, veel zieken, en planningsproblemen. Mij werd verzekerd dat ik volgende week gebeld zou worden.

  Ik werd natuurlijk niet gebeld. Toen weer met hen gebeld. Na vele pogingen weer iemand aan de bel gekregen. Er waren problemen en alles had vertraging opgelopen. Ik zou zeker de week daarna gebeld worden. Inmiddels zaten we ergens begin maart. Maar op een gegeven moment kreeg ik een email dat vanwege drukte alles vertraging had opgelopen en dat ik geduld zou moeten hebben.

  Uiteindelijk na veel wachten kreeg ik een telefoon voor de planning. Ik was blij, ik had eindelijk een afspraak op 1 april. Op 1 april werd ik gebeld dat het toch niet door kon gaan vanwege het weer. Een slappe excuus natuurlijk. Werkt dit zogenaamd bedrijf in de wintermaanden niet? Men wilde twee weken later op 15 april langskomen.
  Inmiddels was ik het zat geworden. Ik wilde de bestelling annuleren maar dat mocht natuurlijk niet van het bedrijf want eenmaal besteld, zit je eraan vast. Ik heb ze toen gewezen op de consumentenrechten en hun verplichtingen als een commercieel bedrijf. Ik zou ze nog een laatste kans geven voor 15 april.

  U kunt het raden. Vandaag is 15 april en ik zit dit te schrijven. Toen op 10:30 niemand kwam verschijnen, heb ik een paar keer gebeld. Ze waren natuurlijk weer niet bereikbaar. Ik heb toen gemaild. Ik werd gebeld en het werd mij medegedeeld dat er iets in de planning was misgegaan en dat ik vandaag niet op de planning stond.

  Ik heb een dossier laten aanmaken via rechtsbijstand. Nu ga ik ontbinding van het contract en schadevergoeding forceren. Kijkt U AUB verder als u zonnepanelen wilt instaleren naar een ander bedrijf. Ik heb nooit zo’n zeer slecht functionerend bedrijf als Go-volt mee gemaakt.

  5

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer
  1. Goedeavond Mr. Arab,

   Spijtig te lezen dat het bedrijf veel gedupeerde maakt. Waaronder ik zelf. Heb ook rechtsbijstand ingeschakeld en ben benieuwd hoe het bij u is afgelopen.
   Hopelijk met een positief einde..

   0

   0

   Je hebt al gestemd!

 4. Beoordeling:

  2
  snelle offerte, aanbetaling onder dwang, daarna wanprestaties
  Wat een bedrijf.

  Verkopen is niet zo een probleem bij govolt.

  Oktober: Een nette offerte, helaas met veel loze beloftes. ze beloven in de offerte de panelen binnen 2 weken te plaatsen. Helaas waren de verkochte panelen even niet op voorraad en zou dit 2 weken duren

  November: Akkoord op de offerte en afgesproken de aanbetaling te doen pas als de panelen binnenkom. De installaties zou al wel ingepland worden voor december.

  Uit het niet wordt mijn voicemail ingesproken door iemand waar ik tot op heden geen contact mee heb gehad. Waarom in nog niet heb aanbetaald, bij het terugbellen wordt door de jongen aangesproken alsof ik een wanbetaler ben. Ik geef aan dat ik met mijn contactpersoon af heb gesproken aan te betalen zodra ik bericht krijg dat de panelen binnen zijn. De persoon aan te telefoon geeft aan dat tot ik heb aanbetaald niets van govolt hoef te verwachten qua planning zonder aanbetaling. Dus ik betaal met tegenzin aan om alles in gang te zetten.

  December: een maand stilte…..

  Januari: Dan eindelijk wordt er een datum ingeplant op dinsdag, ik neem vrij, aan het einde van de dag wordt ik gebeld dat ze niet komen. Ze gaan de komende weken kijken wanneer ze kunnen komen. Ik word boos en dan kan het opeens de zelfde week op vrijdag… Wederom neem ik een vrije dag…. in de middag wordt ik gebeld dat ze weer niet komen. Ik ben nu wel nijdig… beloven dat binnen 2 weken wordt geplaatst is blijkbaar een verkooptruc en niet iets dat ze waar kunnen maken.

  De planning beloof me op maandag terug te bellen met een nieuwe datum… zo snel mogelijk en aan het begin van een werkdag zodat ze niet aan het einde van de dag bellen met een nieuwe smoes.

  Het is 2 weken stil..

  inmiddels februari: Ik krijg een standaar mail met hierin het bericht dat door drukte meer tijd nodig hebben om mijn installatie binnen 8 weken in te plannen.

  Wederom de planning gebeld en ze geven aan er niets aan te kunnen doen en het echt zo lang gaat duren… ze hebben GEEN MONTEURS.

  Ik geef aan dat ik het zelfde verhaal wel een beetje beu begin te raken en het een cassettebandje begint te worden. Ze geeft aan dat ze zich ook zo voelt omdat ze geen andere gesprekken als deze voert.

  Ik zou willen zeggen als u zonnepanelen wil plaatsen verder te zoeken dan Govolt…

  Ze willen graag je geld maar nadat jij je commit aan de offerte, je dwingen aan te betalen verder niet meer voor je doen.

  WAT EEN @#$!%!! BEDRIJF, en dan druk ik me netjes uit.

  3

  1

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Govolt

GoVolt is een aanbieder van zonnepaneleninstallaties. Govolt heeft een team van installateurs en alle kennis en vakmanschap in huis om daken professioneel te voorzien van zonnepanelen. Op dit moment is er geen showroom beschikbaar maar zijn alle producten, diensten, prijzen en details op de website te vinden. Voor vragen en advies kan er direct via Live-Chat contact met GoVolt worden opgenomen, of er kan een e-mail worden gestuurd of worden gebeld. Middels de postcode check op de website kan worden gecontroleerd of het dak van een woning geschikt zou zijn, waarna er een offerte kan worden aangevraagd. Govolt geeft op de website aan dat ze vakkundig en oprecht zijn, dat ze de laagste prijsgarantie hebben en dat de installateurs met een glimlach bij de klant langs komen. Naast de installatie van de zonnepanelen is er ook een App beschikbaar waarbij de installatie kan worden gemonitord met betrekking tot stroomopbrengsten. Beoordelingen van GoVolt kunt u ook vinden bij Feedback Company en bij Google Reviews, de installateur scoort daar in 2021 gemiddeld een 8,8 uit 10.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Govolt. De beoordeling van 4/10 is gebaseerd op 4 gecontroleerde reviews met een gemiddelde van 2 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld Govolt, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over Govolt. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Govolt

Govolt

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.