5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Green Motion

Green Motion Autoverhuur, gevestigd in Bedfordshire, is een wereldwijd bedrijf dat zich toelegt op het aanbieden van milieubewuste autoverhuur. Toegankelijk via verschillende internationale locaties, heeft Green Motion zich gevestigd als leider in het verminderen van de milieu-impact van autoverhuur. Hun bedrijf is actief bezig met duurzaamheid, wat verder gaat dan hun verhuurdiensten. Ze recyclen alle recyclebare materialen, hergebruiken water dat gebruikt wordt voor het schoonmaken van de voertuigen en hebben zelfs bakken met etensresten in hun personeelsruimten. In de ruimtes waar de klanten verblijven, moedigen ze recycling aan via speciaal daarvoor bestemde zones. Het bedrijf past ook groene praktijken toe in de onderhoudsprocedures van de voertuigen en gebruikt biologisch afbreekbare chemicaliën voor het schoonmaken. Ze streven ernaar om hun waterverbruik te minimaliseren door gebruik te maken van innovatieve methoden zoals stoomreiniging, wateropvang en -recycling en waar mogelijk waterloze reinigingsprocessen. Green Motion autoverhuur diensten zijn beschikbaar in een aantal populaire locaties over de hele wereld, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Turkije, Florida, Griekenland, Californië, Finland, Marokko, Verenigde Arabische Emiraten en Kroatië. Dit internationale bereik, gecombineerd met hun bekroonde status, maakt Green Motion een onderscheidende speler in de wereldwijde autoverhuur industrie.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Green Motion. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Bij veel dienstverleners ga je een samenwerking voor langere tijd aan. Ben jij benieuwd wat anderen van Green Motion vinden of vonden en of zij betrouwbaar te werk gaan? Lees dan de onafhankelijke reviews om een goed beeld te krijgen van Green Motion. Bijvoorbeeld over de service, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid. Ook of de functionaliteit goed bevalt kun je hierin goed beoordelen.

Heb jij een ervaring met Green Motion en wil je deze graag delen met andere potentiele klanten? Die kun je hier schrijven, we nodigen je uit dit zo uitgebreid mogelijk te doen om het platform zo nuttig mogelijk te maken. Echte onafhankelijke reviews zijn namelijk schaars, maar voor het vormen van een goede mening over Green Motion voordat je klant wordt is het wel een zeer goede methode.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Green Motion

Green Motion

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.