5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

HomeQgo

HomeQgo, gevestigd in Nederland, is een vooruitstrevend bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzaamheidsoplossingen voor woningen. Sinds de oprichting in 2017 heeft homeQgo zich toegelegd op het eenvoudig en toegankelijk maken van het verduurzamingsproces van woningen voor een breed scala aan huiseigenaren. Het bedrijf biedt een scala aan producten en diensten die zijn ontworpen om huizen energiezuiniger en milieuvriendelijker te maken. De kern van het aanbod van homeQgo wordt gevormd door oplossingen voor woningisolatie, verwarming en energie. Dit omvat opties zoals dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, HR++ glas en groene daken. Daarnaast biedt het bedrijf verwarmingsoplossingen zoals hybride warmtepompen, hoogrendementsketels en vloerverwarmingssystemen om te voldoen aan verschillende huishoudelijke behoeften en voorkeuren. homeQgo wil zich onderscheiden door zonnepanelen en oplaadpunten voor elektrische voertuigen aan te bieden. Dit positioneert het bedrijf als een allesomvattende leverancier voor mensen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en een duurzamere levensstijl willen aannemen. Een van de belangrijkste kenmerken van de service van homeQgo is het gratis persoonlijke advies dat wordt aangeboden via de online Huisscan. Met deze tool krijgen huiseigenaren eenvoudig inzicht in de stappen die ze kunnen nemen om hun huis duurzamer te maken, inclusief geschatte kosten, besparingen en beschikbare subsidies. Het proces omvat het maken van een 3D-model van de woning en het geven van aanbevelingen op maat. Het homeQgo installatieproces is zorgvuldig en klantgericht. Nadat een offerte is overeengekomen, wordt een eindcontrole uitgevoerd door een professionele installateur om de kwaliteit en het maatwerk te garanderen. Installaties worden uitgevoerd door gekwalificeerde professionals, die zorgen voor een efficiënte en betrouwbare installatie van de gekozen duurzaamheidsproducten.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met HomeQgo. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Enkele belangrijke dingen bij dienstverleners zijn de prijs/kwaliteit verhouding, mogelijke kortingen, betrouwbaarheid en bereikbaarheid. Veel bedrijven doen hierover beloftes op hun website. Maar kunnen ze deze ook waarmaken? Door reviews te lezen over HomeQgo van echte klanten en gebruikers krijg je een goed beeld van de diensten. Zo weet jij zeker of HomeQgo iets voor jou is en betrouwbaar te werk gaat.

De reviews op dit platform worden handmatig gecontroleerd zodat zowel goede als slechte ervaringen van echte klanten komen. Wij raden je aan om bij het kiezen voor een dienstverlener altijd goed vooronderzoek te doen omdat je meestal voor langere tijd in zee gaat met een partij. Als je na het lezen van de beoordelingen overtuigd bent, of juist niet, heb je dit gebaseerd op ervaringen van echte klanten. Als je al gebruiker bent nodigen we je uit je ervaringen hier te delen om toekomstige klanten te helpen en het bedrijf te laten weten wat je van ze vindt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van HomeQgo

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij HomeQgo.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.