5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(1 Review)

Alle reviews

  Aantal reviews: 1
 1. Beoordeling:

  10
  Huisman levering
  Snelle levering op afgesproken tijdstippen klopte precies voor een aangename prijs kortom een fijn bedrijf om materiaal te bestellen met verkopers die verstand van zaken hebben
  0

  0

  Je hebt al gestemd!

  Reageer

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Huisman Gemert

Huisman Gemert is een expert met 60+ jaren ervaring in bouwmaterialen, hallenbouw en renovatie. Huisman Gemert levert bouwmaterialen zoals Golfplaten, Damwandplaten, Sandwichpanelen, staal en hout, maar kan ook worden ingeschakeld voor het ontwerpen en bouwen van complete hallen, loodsen, schuren, stallen en maneges. Huisman is ook in staat om dakrenovaties uit te voeren van bestaande daken, gevels, zowel met als zonder asbest. Huisman is te benaderen via telefoon, email en een bezoek aan het fysieke adres. Via de website van Huisman Gemert kan informatie worden gevonden over de beschikbare diensten en bouwprocessen, daarnaast kunnen bezoekers van de website referenties lezen, prijzen vinden en offertes aanvragen. De klantenservice helpt graag bij advies en bestellingen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Huisman Gemert. De gemiddelde beoordeling van 10/10 is gebaseerd op 1 gecontroleerde review met 5 uit 5 sterren.

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Benieuwd naar ervaringen met de diensten van Huisman Gemert? Dan kun je op deze pagina reviews lezen van echte klanten die jou al voor gingen. Alle reviews zijn gecontroleerd en zorgen voor een zo betrouwbaar en compleet mogelijk beeld van Huisman Gemert. Lees in de reviews ervaringen van andere klanten die de dienst al hebben gebruikt.

Was je onlangs of ben je nog steeds klant van Huisman Gemert, help dan anderen met het verkrijgen van betrouwbare informatie. Laat in een review jouw ervaringen achter op het gebied van bijvoorbeeld service en maak het totale beeld dat we van Huisman Gemert kunnen vormen completer. Dankzij jouw review kunnen potentiële klanten een meer onderbouwde keuze maken.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Huisman Gemert

Huisman Gemert

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.