5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

IPVanish

IPVanish is een virtual private network (VPN) service die klanten een veilige en private manier biedt om toegang te krijgen tot het internet. Het bedrijf werd opgericht in 2012 en is gevestigd in de Verenigde Staten. De VPN-dienst van IPVanish biedt klanten een reeks functies, waaronder versleutelde verbindingen, snelle toegang tot wereldwijde servers en anoniem browsen. Met de dienst kunnen gebruikers geografische beperkingen omzeilen, toegang krijgen tot gecensureerde content en hun online privacy beschermen. De VPN-dienst is beschikbaar op verschillende apparaten, waaronder desktops, laptops, smartphones en tablets. Het bedrijf biedt gebruiksvriendelijke apps waarmee gebruikers met een paar klikken verbinding kunnen maken met de VPN. Daarnaast biedt IPVanish een reeks geavanceerde functies, waaronder split tunneling, DNS-lekbescherming en een kill switch om klanten het hoogste niveau van beveiliging en privacy te bieden. Ze hebben een deskundig klantenserviceteam om te helpen met vragen en problemen.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met IPVanish. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld IPVanish, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over IPVanish. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk IPVanish

IPVanish

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.