5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

LearnWorlds

LearnWorlds is een online platform voor het maken, verkopen en promoten van e-learning cursussen. Het biedt een indrukwekkende reeks functies die zijn ontworpen om boeiende, effectieve en veelzijdige leerervaringen te creëren. Gebruikers kunnen interactieve video’s, eBooks, 1:1 en groepssessies, beoordelingen, certificaten, enquêtes en meer creëren. Video’s kunnen automatisch geëxtraheerde transcripties, quizzen en inhoudsopgaven bevatten om de leerervaring te verbeteren. Met LearnWorlds kunnen gebruikers ook een website maken voor hun online school met een eenvoudig te gebruiken drag and drop builder, flexibele en responsieve sjablonen en aangepaste branding opties. Het heeft mogelijkheden die geavanceerde prijsopties, up-selling, cross-selling en aanpasbare checkout-ervaringen voor alle soorten digitale producten ondersteunen. Het platform stelt gebruikers in staat om hun merkidentiteit af te drukken en volledige controle te hebben over de klantervaring. Gebruikers kunnen mobiele apps maken zonder programmeerkennis, met in-app aankopen en pushmeldingen, beschikbaar voor zowel iOS als Android. Het platform maakt ook verbinding met een breed scala aan marketing- en affiliate-tools om de inkomsten verder te verhogen. Het host ook dagelijks webinars die praktische processen en strategieën bieden voor het laten groeien van een online onderwijsbedrijf.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met LearnWorlds. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Enkele belangrijke dingen bij dienstverleners zijn de prijs/kwaliteit verhouding, mogelijke kortingen, betrouwbaarheid en bereikbaarheid. Veel bedrijven doen hierover beloftes op hun website. Maar kunnen ze deze ook waarmaken? Door reviews te lezen over LearnWorlds van echte klanten en gebruikers krijg je een goed beeld van de diensten. Zo weet jij zeker of LearnWorlds iets voor jou is en betrouwbaar te werk gaat.

De reviews op dit platform worden handmatig gecontroleerd zodat zowel goede als slechte ervaringen van echte klanten komen. Wij raden je aan om bij het kiezen voor een dienstverlener altijd goed vooronderzoek te doen omdat je meestal voor langere tijd in zee gaat met een partij. Als je na het lezen van de beoordelingen overtuigd bent, of juist niet, heb je dit gebaseerd op ervaringen van echte klanten. Als je al gebruiker bent nodigen we je uit je ervaringen hier te delen om toekomstige klanten te helpen en het bedrijf te laten weten wat je van ze vindt.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees de reviews en open de website van LearnWorlds

Als je hieronder op accepteren klikt, wordt automatisch de website van het bedrijf geopend en kun je op onze website authentieke beoordelingen lezen van echte klanten en bezoekers. Dit kan je helpen om een weloverwogen beslissing te nemen over een aankoop bij LearnWorlds.

Je kunt op onze website meer informatie vinden over hoe we de echtheid van beoordelingen garanderen. Ons privacybeleid en andere relevante informatie kun je ook direct hier vinden. Gebruik de onderstaande knoppen om de bedrijfswebsite te openen en de reviews te lezen, of om deze niet te openen en deze melding te sluiten.

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.