5/5
GEMIDDELDE BEOORDELING: 10/10
(0 Reviews)

Alle reviews

    Aantal reviews: 0

Schrijf een review

Het e-mailadres en bestelnummer worden niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid door deze review te plaatsen. Ik verklaar ook dat ik een daadwerkelijke ervaring heb met dit bedrijf.

Lees ons controlebeleid en hoe wij zorgen dat reviews authentiek zijn.
Bedankt voor het insturen van jouw review!

Libero Aankoop

Libero Aankoop focust zich volledig op de specialistische service van aankoopmakelaar. Door deze focus is het bedrijf inmiddels naar eigen zeggen de grootste aankoopmakelaar van heel Nederland. Ze geven aan een transparant en eerlijk tarief te hanteren zodat jij van tevoren weet waar je aan toe bent. Het bedrijf heeft een ingang bij Funda waardoor het mogelijk is om woningen te vinden die nog niet op het platform te vinden zijn en om direct via Libero een bod te doen dat binnen 1 dag kan worden uitgevoerd. Dit kan een extra voordeel geven op een competitieve woningmarkt. Het bedrijf is iedere dag van het jaar actief met het scannen van het aanbod en de service die ze daardoor aan hun klanten kunnen bieden. Naast deze dienstverlening staan er op de website Liberoaankoop.nl vele tips en adviezen om jouw kansen op de woningmarkt te vergroten en om zo min mogelijk te hoeven betalen voor jouw droomhuis.

Deel deze pagina

Reviews over dit bedrijf

Hier lees je authentieke reviews van anderen over hun ervaring met Libero Aankoop. Schrijf jij de eerste review over dit bedrijf?

Lees meer reviews:

Schrijf jij ook een review?

Voordat je in zee gaat met een bedrijf, bijvoorbeeld Libero Aankoop, wil je natuurlijk graag weten of deze partij goed wordt beoordeeld door echte klanten en gebruikers. Daarom is het verstandig van te voren de reviews te lezen over Libero Aankoop. Is het bedrijf betrouwbaar en houden zij zich aan de afspraken? Is de prijs goed en zijn er bijvoorbeeld echte kortingen, of is de prijs/kwaliteit verhouding zoals je deze zou willen?

Echte reviews worden bij ons geschreven door echte klanten, wij beoordelen elke review handmatig om dit zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. Zo krijg jij een betrouwbaar beeld van een bedrijf. Betaalde reviews geven soms een te rooskleurig beeld of reviewsites hebben juist een te negatief beeld. Wij nodigen klanten uit tot het schrijven van echte ervaringen, zowel goed als slecht, voor een realistisch en betrouwbaar verhaal.

Jouw bedrijf op Real Reviews?

Wil je ook reviews verzamelen op onze website? Meld je bedrijf gratis aan op deze pagina en start met het verzamelen van reviews voor jouw onderneming.

Lees reviews en bekijk Libero Aankoop

Libero Aankoop

Om je beter van dienst te zijn gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goedvindt. Meer weten? Lees dan ons Privacybeleid.